פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אני מפרמט את ה-HD דרך ההתקנה של האקס פי (התהליך לפני שמתקינים אקס פי ) וכשזה מגיע ל-8 אחוז אז ההארדיסק מתחיל לעשות רעשים מוזרים כאלה: "טיק טיק טיק טיק" "טיק טיק טיק טיק" אבל בקול של מחשב פנטיום 3 כשהוא חושב (זה באמת פנטיום 3). האם זה מסמן את הגרוע מכל? :'( עריכה: יש לציין שב-8 אחוז זה גם נתקע וזה קרה לי פעם ראשונה עכשיו
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים תאור מצויין "טיק טיק" מה זה בקול של מחשב פנטיום 3 ?? זה קורה גם בעבודה רגילה/משחקים?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר מה?@?!@#? HOLY SHIT זה הארדיסק של חבר שלי 20 ג'יגה של IBM :-\ מאיפה אני ישיג אחד כזה? מהמוזיאון? :'( אתם בטוחים שהוא הולך למות? זה קורה רק כשאני מנסה לפרמט ומגיע ל-8 אחוז מוזר עכשיו עשיתי בוט מדיסק של ווינדוס 98 וזה אומר לי שאין כונן כזה C :-\
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר אתה ממש מעודד אותי :-\ בכל מקרה הצלחתי לעשות דרך ה-FDISK שיופיע שוב ה-C ואז באתי לפרמט וזה שוב נתקע אבל הפעם בדוס הוא כתב לי:TRYING TO RECOVER ALLOCATION UNIT 108,723עכשיו ראיתי גם שהמספרים האלה זזו. מה זה אומר? זה ספירה לאחור עד שההארדיסק יתפגר? :-\
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים זה אומר שבמקום המסויים הזה יש שגיאה.הדיסק שלך מתפגר. למה אתה חייב בדיוק דיסק קשיח כזה? יש יותר טובים והמחירים בכלל לא גבוהים.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר יופי לי שהמחירים לא גבוהים אבל אין לי גרוש. אולי במקום להציע לי לקנות חדש תגידו לי מה הוא עושה עכשיו. הוא לא מנסה לתקן תשגיאות?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים הוא מנסה...לא שהוא ממש מצליח אז הוא כנראה מסמן אותם בתור פגומיםראיתי כבר הארדיסקים 20 ג'יגה שהשמיעו רעשים ושרדו יותר משנה אחרי זהאבל האותה מידה הוא גם יכול מחר להתפגר לך...אם אין כסף, גבה את מה שחשוב לך...
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים יש ל IBM עידכון קושחה (firmware) שיכול לעזור, אבל זה נראה לי מאוחר מדי בשבילו.הוא בשלב מסויים פשוט יפסיק את הפירמוט ויודיע שחלאס.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אם הדיסק בן פחות מ 3 שנים והוא יודע איפה הוא קנה אותו אז שיחליף באחריות אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.