עבור לתוכן

איך ניתן לשפר את איכות האות (Linksys)

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

אני בעל ראוטר WRT54GL מאוד מרוצה , אך האות שהוא מוציא למחשב היעד (בצורה אלחוטית) , חלש נורא ולפי הפאנל של DD-WRT בראוטר מוציא רק 50% מהסיגנל

http://img229c.imageshack.us/img229/6069/65368301xr3.jpg

לא יודע כמה זה מאומן ולמה להקשיב , בutility של הכרטיס האלחוטי במחשב היעד (EDIMAX לשם העניין) , הוא אומר שיש אות של 99% תקין.

יש לפעמים ניתוקים במחשב היעד אך משהו של פעם אולי פעמיים ביום בהפרשים מאוד רחוקים אחד מהשני.

שיניתי כבר את תדר הראוטר ל9 כדי שלא יעבוד עם תדרים של טלפון או רדיו (6/11) וגם אני לא רואה איזשהם מכשירים שנמצאים בדרך למחשב היעד (שנמצא כ8 מטרים כולה מהראוטר ומפרידים בינהם 3 קירות) , גם לא מכשירים שליד הראוטר (ניסיתי להוזיז את הטלפון האלחוטי וגם את המודם שלידו ועדיין הסיגנל 50%)

למשהו יש רעיונות להציע?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

גם לי.. הראוטר הזה לא חזק בשביל הWIRELESS

בקווי הוא סבבה

פורסם

דווקא לי אין שום בעיה של קליטה איתו.

אומנם ''שיחקתי'' איתו פה ושם,אך בכל זאת.

הת'רד הזה יעזור לכם בהארכת טווח הקליטה.

פורסם

דווקא לי אין שום בעיה של קליטה איתו.

אומנם ''שיחקתי'' איתו פה ושם,אך בכל זאת.

הת'רד הזה יעזור לכם בהארכת טווח הקליטה.

אחי על איזה צ'נל אתה עובד בראוטר?

ואיזה טלפון אלחוטי יש לך בבית? באיזה תדר?

תודהרבה

פורסם

אפשר לקנות אנטנות יותר טובות של לינקסיס אני קניתי מאיביי ב20$ נראה לי

הם נראות כך על הנתב:

HGA7TB.jpg

אלה אנטנות של 7DBI

פורסם

Channel 11.

בקשר לטלפונים,זה לא ממש קשור הסוג,חברה וכו',אך יש לי 3 אלחוטיים,1 קווי ועוד 4 סלולריים.

וכן,אין הפרעות.

הקליטה בכל הבית היא טובה מאוד- ומהירות ההעברה היא 54mp כך שאני מרוצה מהמצב העכשווי.

פורסם

גם לי.. הראוטר הזה לא חזק בשביל הWIRELESS

בקווי הוא סבבה

שטויות.

אהלן ,

אני בעל ראוטר WRT54GL מאוד מרוצה , אך האות שהוא מוציא למחשב היעד (בצורה אלחוטית) , חלש נורא ולפי הפאנל של DD-WRT בראוטר מוציא רק 50% מהסיגנל

http://img229c.imageshack.us/img229/6069/65368301xr3.jpg

לא יודע כמה זה מאומן ולמה להקשיב , בutility של הכרטיס האלחוטי במחשב היעד (EDIMAX לשם העניין) , הוא אומר שיש אות של 99% תקין.

יש לפעמים ניתוקים במחשב היעד אך משהו של פעם אולי פעמיים ביום בהפרשים מאוד רחוקים אחד מהשני.

שיניתי כבר את תדר הראוטר ל9 כדי שלא יעבוד עם תדרים של טלפון או רדיו (6/11) וגם אני לא רואה איזשהם מכשירים שנמצאים בדרך למחשב היעד (שנמצא כ8 מטרים כולה מהראוטר ומפרידים בינהם 3 קירות) , גם לא מכשירים שליד הראוטר (ניסיתי להוזיז את הטלפון האלחוטי וגם את המודם שלידו ועדיין הסיגנל 50%)

למשהו יש רעיונות להציע?

תודה :xyxthumbs:

פותח הת'ראד - הנתון שהזכרת מתאר את איכות האות מהמחשב המחובר.

בנוסף - איך הגעת למסקנה שערוצים 6 ו 9 קשורים לטלפון או רדיו ?! זה לא נכון.

איכות האות שרואים בתמונה (-53db) תקינה לחלוטין (למען האמת זאת איכות אות טובה).

פורסם
  • מחבר

שטויות.

בנוסף - איך הגעת למסקנה שערוצים 6 ו 9 קשורים לטלפון או רדיו ?! זה לא נכון.

איכות האות שרואים בתמונה (-53db) תקינה לחלוטין (למען האמת זאת איכות אות טובה).

בקשר לערוצים הכוונה הייתה ל11 ו6 ולא ל9 , את 9 אני הגדרתי אצלי.

בקשר למאיפה הבאתי את זה , את האמת לא בדקתי את זה אבל הייתי בקורס CCNA ששם אמרו את העניין שרדיו ותקשורת טלפונים ביתית (שעובדת גם על תדר 2.4GHZ) יכולה לעבוד על ערוצים 6 ו11 ולכן כדאי להגדיר את הראוטר לכל הערוצים פרט לאלו.

בקשר לתמונה , ראיתי את ה SIGNAL שאתה מדבר עליו , אך לא הבנתי מהו המדד של Signal Quality שמראה 50%

פורסם

בקשר לתמונה , ראיתי את ה SIGNAL שאתה מדבר עליו , אך לא הבנתי מהו המדד של Signal Quality שמראה 50%

פורסם
  • מחבר

יש 2 מדדים , SIGNAL בדצביבלים , ויש סיגנל באחוזים , לזה התכוונתי.

פורסם

Channel 11.

בקשר לטלפונים,זה לא ממש קשור הסוג,חברה וכו',אך יש לי 3 אלחוטיים,1 קווי ועוד 4 סלולריים.

וכן,אין הפרעות.

הקליטה בכל הבית היא טובה מאוד- ומהירות ההעברה היא 54mp כך שאני מרוצה מהמצב העכשווי.

אצלי יש טלפון PANASONIC

ושאני מדבר איתו אני מקבל 10 SIGNAL...

ושאני מכבה 54.

מוזר

פורסם

אצלי יש טלפון PANASONIC

ושאני מדבר איתו אני מקבל 10 SIGNAL...

ושאני מכבה 54.

מוזר

אצלי כל האלחוטיים הם של PANASONIC ולמען האמת,

אף פעם לא הבחנתי בהפרעה מסויימת שלהם ברשת...

פורסם

יש 2 מדדים , SIGNAL בדצביבלים , ויש סיגנל באחוזים , לזה התכוונתי.

בדציבלים (DBI) זה עוצמת השידור, ומה שמצויין באחוזים, זה בעצם אחוז האות שאותו הוא מקבל (אחוזי קליטה בעצם).

פורסם

בקשר לטלפונים - לא קשור ליצרן , טלפון שפועל בטווח התדרים 2.4GHZ פוגע באיכות הפעולה של רשת WIFI .

פורסם

בקשר לטלפונים - לא קשור ליצרן , טלפון שפועל בטווח התדרים 2.4GHZ פוגע באיכות הפעולה של רשת WIFI .

בידיוק!

מה שיש אצלי הPANASONIC שלי עובד ב2.4.. ויש הפרעות רציניות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים