עבור לתוכן

ניתוקים מאוד תדירים - WRT54GL

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ראוטר WRT54GL של לינקסיס, הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא בזק.

בחודשים האחרונים הראוטר שלי התחיל להתנתק בתדירות גבוה(כל 2-3 שעות) ולקחו לו עוד כמה דקות להתחבר מחדש.

הfirmware שלי הוא ההכי עדכני מלינקסיס.

וגם ניסיתי להריץ על הראוטר Tomato, אבל גם זה לא עזר, אבל לפחות הלוגים הראו סיבות כלשהן: WAN SHUTTING DOWN וEXITING ON RECEIPT OF SIGTERM.

מחברת לינקסיס אמרו לי שכל ההגדרות שלי טובות ושכנראה שהבעיה היא בראוטר עצמו וצריך להחליף אותו.

דעתכם?

פורסם

קצת קשה לתת דעה אחרת מתמיכה טכנית של יצרן הראוטר... :s05:

פורסם
  • מחבר

נראה לי מוזר שפעם שניה יש בעיה בראוטר |:

הראוטר הראשון שהיה לי היה של LEVEL ONE שהתנגד לפתוח פורטים מסויימים והתנתק לתקופות של כמה שעות לפעמים, ועכשיו גם יש לי בעיות עם החדש |:

פורסם

אז יכול להיות ניתוקים גם בגלל התשתית או הספק (לרוב תשתית, ספק עושה לרוב בעיות איטיות)

פורסם
  • מחבר

אפשר לבדוק את זה?

פורסם

אם זה ניתוקים ארוכים (יותר מכמה שניות) אז אפשר להתקשר לתשתית או לספק ולבדוק מולם

אם זה פחות אז זה בעיה - אני לא מכיר דרך...

פורסם

סליחה טעות

פורסם

מה קורה כשאתה מתחבר כשהמודם מחובר ישירות למחשב? שווה לבדוק.

פורסם

מה קורה כשאתה מתחבר כשהמודם מחובר ישירות למחשב? שווה לבדוק.

אצלי זה לפעמים עוזר ולפעמים לא - ואז אני מתקשר לתשתית או לספק ופתאום נפתר מעצמו - וכמובן בטלפון אחד מאשים את השני (ספק את התשתית ולהיפף)

פורסם

קצת קשה לתת דעה אחרת מתמיכה טכנית של יצרן הראוטר... :s05:

דווקא לא :)

בעיית ניתוקים יכולה להיות בגלל תשתית גרועה, מודם תקול, או, כמו שאמרו לו - ראוטר תקול.

אבל אני בספק אם בזמן שהוא דיבר איתם בטלפון הם באת ירדו לשורש הבעיה, הם פשוט עברו איתו על ההגדרות של הראוטר ולא מצאו שום דבר שיכול להעיד על ניתוקים. אז כדי להתנער מהלקוח הסורר הם הביאו לו תשובה שתספק אותו ותרגיע אותם. אחרי הכל, זאת תמיכה טכנית, בדיוק כמו כל תמיכה טכנית אחרת שיש בארץ, ובעולם, שיושבים בה אנשים כמוני וכמוך שסה"כ עברו קורס קצר וקיבלו הוראות לכל תקלה אפשרית. מעבר לזה הם לא יעזרו לך.

לעניננו, זה יכול בהחלט להיות הראוטר, אבל יש לשלול קודם בעיות בתשתית ולא לקפוץ למסקנות.

פורסם
  • מחבר

לחבר את המודם ישירות יהיה מאוד לא נוח למשפחה :kopfpatsch:

אני צריך להזכר איך אני עושה שיתוף אינטרנט בלי ראוטר...

ולא דיברתי עם התומכים בארץ, דיברתי עם חברת לינקסיס, וגם לא בטלפון אלא בצ'אט.

הם רק ווידאו ששיניתי ערך MTU ושיש לי את הקושחה הכי מעודכנת ואמרו שאין מה לעשות יותר.

ושכחתי לציין שאני מחובר דרך PPPoE(הראוטר סירב להתחבר עם PPTP),

ושהמודם שלי הוא ALCATEL שחור עם 5 נורות(מאוד ישן),רשום עליו 9VDC A1 וADSL-ETH.

פורסם

לחבר את המודם ישירות יהיה מאוד לא נוח למשפחה :kopfpatsch:

אני צריך להזכר איך אני עושה שיתוף אינטרנט בלי ראוטר...

ולא דיברתי עם התומכים בארץ, דיברתי עם חברת לינקסיס, וגם לא בטלפון אלא בצ'אט.

הם רק ווידאו ששיניתי ערך MTU ושיש לי את הקושחה הכי מעודכנת ואמרו שאין מה לעשות יותר.

ושכחתי לציין שאני מחובר דרך PPPoE(הראוטר סירב להתחבר עם PPTP).

בחור, כמה MTU שמת?

פורסם

זה הכל ?

אני אגיד לך למה , כי לי יש הראוטר הזה כבר שנתיים ,וגם לי בהתחלה הוא היה מתנתק לעיתים קרובות

אבל שיניתי משהו בהגדרות ( אני לא זוכר מה ) ועכשיו אין ניתוקים כלל , אפילו אחרי הפסקת חשמל

פורסם
  • מחבר

זה היה 1492 והם אמרו לי לשים 1472.

פורסם

זה הכל ?

אני אגיד לך למה , כי לי יש הראוטר הזה כבר שנתיים ,וגם לי בהתחלה הוא היה מתנתק לעיתים קרובות

אבל שיניתי משהו בהגדרות ( אני לא זוכר מה ) ועכשיו אין ניתוקים כלל , אפילו אחרי הפסקת חשמל

תנסה להיזכר אחי ותגיד לנו[br]פורסם בתאריך: 26.09.2008 בשעה 22:44:28

זה היה 1492 והם אמרו לי לשים 1472.

זה צריך להיות 1390

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים