עבור לתוכן

אי התייצבות ביחידה החדשה

Featured Replies

פורסם

רשום לך גדוד שיריון בשיבוץ...? למיטב ידעתי לא יושב גדוד שיריון בגשור

פורסם
  • מחבר

*לא רלוונטי יותר*

פורסם

תן לזה צ'אנס, חטיבה 401 הרגע יצאה מאימון ואני מניח שהיא תופסת כוננות צפונית, מלבד זאת יש קווי חי"ר, יש עזה שזה "קו פלדה"

אז אקשן יהיה ובשפע.

אין לי מושג איך התפקיד שלך משתלב בגדוד קרבי שכח האדם בו קטן לעומת הבסיסים והמפקדות (וזה מה שכיף בגדוד כולם מכירים את כולם ויש אווירה של משפחה)

אז כנראה שיהיה לך תפקיד משמעותי שם ולדעתי אתה יכול להנות. תן צ'אנס, שבוע-שבועיים.

פורסם

שים לב לביטחון שדה בהודעות שלך.

פורסם

אני גם שירתתי באיזה "חור" בדרום , אבל מאוד נהנתי מהשירות שלי בבסיס הזה , ולא רק אני .

היתה תקופה מאוד יפה שמה

אני מעדיף איזה יחידה קצת מרוחקת מהבית , מאשר להיות בבסיס קרוב לבית עם הרגשה של סמרטוט

פורסם
  • מחבר

אני גם שירתתי באיזה "חור" בדרום , אבל מאוד נהנתי מהשירות שלי בבסיס הזה , ולא רק אני .

היתה תקופה מאוד יפה שמה

אני מעדיף איזה יחידה קצת מרוחקת מהבית , מאשר להיות בבסיס קרוב לבית עם הרגשה של סמרטוט

אני מעדיף בדיוק את ההפך.

אז אקשן יהיה ובשפע.

לא רוצה אקשן

אין לי מושג איך התפקיד שלך משתלב בגדוד קרבי שכח האדם בו קטן לעומת הבסיסים והמפקדות (וזה מה שכיף בגדוד כולם מכירים את כולם ויש אווירה של משפחה)

אני מעדיף אווירה של משפחה בתוך המדור שלך עם אופציה להתרחבות למדורים אחרים

אז כנראה שיהיה לך תפקיד משמעותי שם ולדעתי אתה יכול להנות. תן צ'אנס, שבוע-שבועיים.

הבעיה שאם אני אתן לזה צ'אנס אז בחיים אני לא אצא משם

*

פורסם

בתור אחד שעשה קורס זהה ושירת ביחידת שדה לפני שנתיים,

אני ממליץ מאוד זה נשמע קצת רע במיוחד כשאתה מתרגל לחיים

הטובים בקורס אבל החברים שאתה רוכש ביחידת שדה

לא משתווים לחברים שתרכוש בבסיס של יומיות.

העניין של הקבע הוא שולי היות ולקראת השיחרור זה החלטה שלך אם

לעשות או לא,אין כאן כפייה.

יש הרבה ידע מקצועי שתרכוש גם ביחידת שדה.

בכל מקום יש בנות צריך רק למצוא...

פורסם

אני אישית בעד שרות קרבי, וכמה שיותר, אבל מה שנעשה כאן לבנאדם מאד לא בסדר.

אני מבין שאנשים פה אולי נפגעו אישית מזה שהוא השתמש במילים חריפות כלפי נושאים שקרובים לליבם, אבל מכאן ועד להכנס בו כמו שנכנסתם בו בעמוד הראשון?

יש אנשים שפשוט לא מתאימים לשרות מעבר לקל"ב 8עד5. אין מה לעשות. יש הרבה סוגים של אנשים. יש כאלה שיהנו ב"חורים", יש כאלה שיסחבו בשקט, ויש כאלה שיסבלו עד כדי רצון להתאבד.

אל תמהרו כל כך מהר לשפוט בנאדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים