עבור לתוכן

כדאי לקנות מעבד TRAY או שזה מסוכן מדיי

Featured Replies

פורסם

יש לך טיפים לניקוי משחה טרמית?

פורסם

זה כבר לדיון אחר. אם אתה מעוניין אתה יכול לפתוח דיון חדש בנושא (=

למרות שזה די נחפר והייתי מציע שתריץ חיפוש --> search.gif

פורסם

לא יודע אם לשים אציטון על המעבד זה רעיון טוב...

אחלה רעיון

אני תמיד עושה את זה

המדבקות האלה תמיד יורדות עם קצת מאמץ

ואז מה עם זה מבטל את האחרויות?

מעבדים זה הדבר שהכי פחות מתקלקל בהסטוריה.

פורסם

הסרת המדבקה עלולה לבטל את האחריות של החנות.

תמיד יש לך את הקבלה (במידה ושמרת אותה), קבלה היא האחריות על כל מוצר שאתה קונה, כל עוד רשם בה הדגם של המוצר ותאריך קניה..

אתה תמיד גם יכול להבקש מהמוכר שיוסיף לך את הסיריאלי שעל המדבקה לקבלה (לסגירת כל הפינות), מכאן אתה לא צריך את המדבקה כי יש לך את הוכחת הקניה..

וחוץ מזה מדבקה מתכלה בסופו של דבר מהחום או מהמשחה הטרמית..

ולגבי הסכין היפני זה רעיון טוב להוריד את המדבקה בשלמותה.. אבל בכל מקרה צריך להשתמש באציטון אחכ להוריד את השאריות של הדבק.

פורסם

נכון צריך אלכוהול בשביל גימור חלקלק (:

רעיון טוב לבקש שהמוכר ירשום את הSN.. למרות שכפי שאמרת, וגם אני ציינתי, המדבקה מתכלה מתישהו אז לא נראה לי שהיא משהו מנדטורי בשביל מימוש אחריות. מה שכן אני יכול להבטיח ב-100% את הדבר הבא. אם קנית מעבד מלמשל גיבור מחשבים, חנות שפשטה רגל, אז אתה צריך לפנות אל היבואן- אז במקרה הזה, את היבואן לא מעניינת קבלה ולא נעליים- אין מדבקה = אין הוכחה שזה שלהם = אין אחריות. ואני אומר את זה מנסיון. אז לפעמים כדאי להיות זהיר ולשמור חתיכת נייר קטנה שיכולה להיות שווה הרבה כסף.

פורסם

קצת דיבילי לא ??, יש אחריות 3 שנים על המעבד במקרה הרע כן, תשער מה יקרה למדבקה תוך שנה הבערך... היא תהפוך לגרגירים!

אני לא חושב שהיבואן יכול להסתמך על זה. אם אתה מביא קבלה עם סיריאילי אין סיבה שלא יקבלו את המוצר

ואני לא מדבר רק על מעבד ספציפית, למדבקות יש נטייה להתבלות / ליפול מה אתה צריך לניילן ושחזר אותה כל תקופה ??אין מצב

ושלא נדבר בכלל על אחריות לכל החיים

פורסם

המדבקה זה בולשיט... לא נראה לי שזה מה שעושה את האחריות...

פורסם

כפי שאמרתי, אני לא בטוח לגבי תקנון האחריות של מעבדים.. אם תרצו, אנסה לברר יותר בנושא.

אבל מה שאמרתי "בטוח ב-100%"- לגבי זה, אין שום ספק.. אני אמרתי את זה מתוך נסיון. מר יש לציין.

בדקתי ביבואן אחד בין היתר..

"-יתקבלו רק מעבדים נקיים לחלוטין ממשחת קירור.

-לא תחול אחריות על מעבדים עם רגליים עקומות.

-לא תחול אחריות על מעבדים ששינו את צבעם ו/או צורתם כתוצאה משימוש לא נכון, למשל חימום יתר.

-מעבדי BOX של AMD יתקבלו אך ורק עם המאוורר איתו הם נמכרו. המספר הסידורי על המאוורר חייב להיות זהה למספר הסידורי של המעבד.כפי שכתוב בהוראות היצרן."

אז כפי שהנחנו.. אין שום בעיה עם המדבקה. אך כפי שהצעתי מהנסיון שלי, עדיף לשמור אותה- לא מפסידים מזה שום דבר.

פורסם
-לא תחול אחריות על מעבדים ששינו את צבעם ו/או צורתם כתוצאה משימוש לא נכון, למשל חימום יתר.

זה יכול לקרות? :screwy:

איפה OverclockedMyToaster? זה קרה לך בטוסטר? :silly:

פורסם

שימו לב גם להבדלים בין TRAY ל BOX

בשנות האחריות בדרך כלל

TRAY שנה אחריות

BOX שלוש שנות אחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים