עבור לתוכן

כדאי לקנות מעבד TRAY או שזה מסוכן מדיי

Featured Replies

פורסם

יש לי מה לפחד לקנות מעבד בTRAY???

בחנות WELLCOM אמרו שנשאר להם רק TRAY

פורסם

TRAY זה מעבד ללא מאוורר מורכב.

זה בדיוק אותם מעבדים.

אם אתה מרכיב קירור אחר ואתה רוצה לחסוך כמה גרושים אין סיבה לא לקחת TRAY.

אם קיימת שאלה היא לא לגבי הTRAY אלה לגבי החנות ואחריות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה בלי קירור

הקטע זה שלוקחים סיכון, כי אין לי מושג מאיפה בא המעבד הזה...

פורסם

המעבד מגיע בדיוק מאיפה שמגיע הBOX רק שבלי המאורר..

לא כל בן אדם שקונה מעבד צריך מאודד לכן יש את שני הגירסאות..

כמו שכתבו לך הכי חשוב זה שהחנות תהיה אמינה כי גם בBOX יכולים לדפוק אותך

פורסם
  • מחבר

וואלה?

בעצם הסכנה שלי שזה יהיה משהו משומש...

פורסם

אם אתה קונה ממקום נורמאלי אז אין שום סכנה.

המעבד עדיין מגיע ארוז, עם אחריות חדש מצוחצח כמו שצריך, אין בזה שום סיכון ואם זה חוסך לך עלויות או שאתה רוצה לשים קירור עצבני אז זה מומלץ

פורסם

תקנה את ה TRAY ותפסיק לבלבל את המוח.

זה בסדר גמור. בכל דבר יכולים לעבוד עליך, זה לא קשור ל TRAY.

פורסם

כל המעבדים בארץ מגיעים מיבואנים רישמיים. INTEL מוכרת גם OEM ו TRAY (למרות שבדרך כלל לא בחנויות כמו שקורה בארץ).

ההבדלים היחידים זה השם של המעבד (יש שינוי של כמה אותיות בקוד המלא שלו), המעבד מגיע בלי מאוורר והאחריות היא 3 שנים ולא לכל החיים.

פורסם

לפי מה שהבנתי אינטל שינו את עיניין האחריות לשלוש שנים בכל המעבדים שלהם.

פורסם

נתקלתי בזה שמעבדים שהם TRAY מגיעים עם מדבקת ברקוד עליהם, שאינה ניתנת להסרה. (לפחות במעבדי AMD).

פורסם

אם אתה יודע שאתה הולך לשים גוף אחר.. אני לא רואה סיבה לקנות BOX זה אותו מעבד רק בלי גוף קירור.. ואתה חוסך איזה 50 שקל פחות או יותר..

אם אתה מפחד תקנה את הBOX את הגוף קירור אתה יכול להפוך למחזיק דפי-ממו :xyxthumbs:

נתקלתי בזה שמעבדים שהם TRAY מגיעים עם מדבקת ברקוד עליהם, שאינה ניתנת להסרה. (לפחות במעבדי AMD).

נראה לי שאנשים לא הורידו אותה כי זה היה פוגע באחריות, לא.? (קצת אציטון היה מוריד אותה, אפילו "סופר-גלו" יורד עם אציטון)

פורסם

לא יודע אם לשים אציטון על המעבד זה רעיון טוב...

פורסם

אתה לא טובל אותו באציטון... אתה "מורח" ממש מעט עם צמר גפן או מקל לניקוי של האוזניים.

זה עדיף מאשר להשאיר את המדבקה שם..

פורסם

הסרת המדבקה עלולה לבטל את האחריות של החנות.

פורסם

בתור אחד שבשלב מסוים בעבודה שלו היה מדביק מדבקות כאלו על מעבדים, אני יכול לתת טיפ להסרה שלהם.

השיטה הקלה ביותר, אבל כל פגיעה שתעשו באחריותכם.

הכלי להסרה הוא סכין יפנית- עדיפות כמה שיותר חדה, פשוט מחליקים את הסכין מתחת למדבקה, וצריך להשתמש במלוא רוחב הסכין בשביל לעשות זאת. אציטון/אלכוהול זו שיטה גרועה להסרת המדבקה מה גם שהיא קורעת/מפוררת אותה. אם תשתמשו טוב בסכין היפנית אז יש סיכוי טוב שתסירו את המדבקה כמו שהיא. ובמקרה כזה, יש לכם אחריות מלאה. כי כל מה שאתם צריכים זה את הקוד- כך שבמקרה ואתם רוצים לנצל אחריות, לפי הקוד החנות/יבואן יודעים שקניתם את המוצר מהם. למרות שאני לא בטוח שזה מנדטורי כי אם לא מסירים את המדבקה ומתקינים קירור עם משחה, אז במשך הזמן לא יוכלו לקרוא את הקוד מהמדבקה.

בקיצור, סכין יפנית ולא שום דבר נוסף/אחר. אולי יום אחד כשאני אקנה מעבד ותהיה מדבקה כזו אני אעלה וידאו איך עושים את זה, כי קשה לתאר במילים איך לתמרן סכין יפנית מתחת למדבקה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים