עבור לתוכן

RAM {256 SD RAM, של איזה חברה ?}

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות 256 SD RAM אבל אני לא יודע של איזה חברה אז מה אתם אומרים??

פורסם

זה מיועד לoc?

כי אם כן אז מחברה מוכרת כמו crucial וmushkin ואם זה לא מיועד לoc אז כל זיכרון יתאים כי הביצועים זהים

עדיף לקנות של חברה שנותנת אחריות לכל החיים כמו kingston

פורסם

לצער כולנו המחיר של זיכרונות שוב גבוה מאד בגלל התייקרויות בעולם ובגלל שער הדולר המטורף. לכן אם אין סיבה מיוחדת להשקיע בזיכרונות של חברה איכותית, מספיק לקנות זיכרון של חברה ללא שם (ג'נריק ). לקינגסטון יש את ה-KVR (קבר) שבאים עם אחריות לכל החיים וזה בכל זאת טוב יותר מסתם זיכרון בלי שם.

פורסם

לקינגסטון יש את ה-KVR (קבר)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי!!!!!!!!!

אבל לי יש אחד כזה והוא עובד מעולה......... ואם יקרה לו משהו יש אחריות לכל החיים!

אני אבוא אליהם ב2010 ואבקש חדש! :lol:

פורסם

לדעתי סמסונג הם טובים במחשב היה סמסונג וזה עבד מצויין המון זמן

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי!!!!!!!!!

חחח.. לא המצאה שלי אז אני לא לוקח לעצמי את הקרדיט על זה ;)

זה נכון שטוב שיש אחריות לכל החיים (מה זה אומר בעצם, אפשר להחליף זיכרון פגום בעוד חמישים שנה למשל ? ). אבל כשהטכנולוגיה מתחלפת כל כך מהר זה לא ממש משמעותי.

פורסם

זה של את'לון נכון?

אני מזהה את ההומור שלו בכל מקום... :D

פורסם

נגיד יש לך עכשיו עוד תחנת עבודה איזה פנטיום 1 עם זכרון edo והזיכרון נשרף לך או התקלקל (לא סביר אבל לא משנה)

אז אם יש לך אחריות לכל החיים אתה יכול לבוא לחברה עכשיו ולהגיד להם להחליף במקום לקנות זכרון edo במאות שקלים בגלל שהפסיקו לייצר אותו

פורסם

זה של את'לון נכון?

כנראה שזה של את'לון. הוא נוהג להשתמש הרבה מעל הממוצע בשורש ק.ב.ר בהטיות שונות :lol: :lol: :lol: :lol:

אני באמת לא יודע למה הוא מיחס לזיכרונות של קינגסטון את המילה קבר אפילו שזה נרמז בסימון של הדגם שלהם (KVR). הם אולי לא מושקין אבל עדיין טובים יותר מזיכרון שמיוצר על ידי חברה לא ידועה ויש לו במקרה הטוב אחריות לשנה.

פורסם

kvr זה kingston value ram זה השם של הסידרה של המוצרים הזו

פורסם

kvr זה kingston value ram זה השם של הסידרה של המוצרים הזו

טוב לדעת !

תודה :)

אז אתלון החליט שזה קבר.. נו מילא :lol:

פורסם

את'לון זה משהו מיוחד.....

ולא לרעה!

פורסם

זה של את'לון נכון?

כנראה שזה של את'לון. הוא נוהג להשתמש הרבה מעל הממוצע בשורש ק.ב.ר בהטיות שונות :lol: :lol: :lol: :lol:

אני באמת לא יודע למה הוא מיחס לזיכרונות של קינגסטון את המילה קבר אפילו שזה נרמז בסימון של הדגם שלהם (KVR). הם אולי לא מושקין אבל עדיין טובים יותר מזיכרון שמיוצר על ידי חברה לא ידועה ויש לו במקרה הטוב אחריות לשנה.

הם זוכים אצלי לכינויי קבר, כי אין להם צ'יפים קבועים לזכרונות שלהם. לפעמים מקבלים צ'יפים שהם ממש קבריים, כמו חתיכת 128 דו-צדדתי שעובדת בCAS 3, ולא מצליחה לעבוד יותר מזה, ואם מתמזל המזל ומקבלים סטיק שלהם עם צ'יפים של Infeneon, אז יש לך מזל וזכרון שיכול לעבוד ב150 מגה"צ 2-2-2(אני מדבר על הSDRAM) בלי שום בעיה. אם יש לך סטיק אחד קברי וסטיק אחד טוב של קינסטון, שהם כביכול מאותה סדרה, הם לא יעבדו ביחד.

פורסם

אני תיכף בודק את שלי.........

אתה תמיד מלחיץ אותי!!!!!!!!!!

טוב נו גם ככה אין לי אפשרויות oc

פורסם
  • מחבר

micron זה טוב??

חוץ מזה אני רוצה WIN XP ויש לי רק 128 SD RAM ואומרים לי שזה לא מספיק אז זה נכון??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים