עבור לתוכן

הזעת יתר - אובד עצות

Featured Replies

פורסם

בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות?

שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?

• תגובות 43
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני סובל מהזעת יתר,רק בכפות הידיים.לפי מה שאני הבבנתי אפשר לבטל הזעה בידיים,

אבל אני לא בטוח שבבית השחי,וגם יש סיכוי שההזעה תעבור למקום אחר.

פורסם

בוטקס בבית השחי ואתה מסודר .

פורסם

רופא

פורסם

אפשר פשוט לטפל בבלוטות זיעה, כנראה סותמים אותן, לא יודע...

אבל ניסית להוריד את השערות? זה עוזר להתאדות

פורסם

לי יש הזעת יתר בראש אז אתם עוד מקרה סביר

פורסם

הפתרון הוא ניתוח - הוא לא זול אבל אם אני לא טועה מוריד עד 60% הזעה...

פורסם

בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות?

שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?

דאודורנטים לא מפסיקים זיעה,הם רק מונעים מהחיידקים שמפיצים את הריח להתפתח בתוכה.

פורסם

השתמשת בדאודורנט חלבין או קרם?

תקנה את הקרם ותמרח אחת לשבוע באיזורים, אם זה לא עוזר עם כמות קטנה (בערך אצבע, בעדינות) אז שים כמות גדולה יותר(אחת-שתי אצבעות עם כמות גדושה.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בקרם של החלבלין או איך שלא קוראים לזה... מיותר לציין שזה לא עזר.

יש מולי שני ספיד סטיק שונים ובשניהם כתוב במפורש שבין השאר הם מגנים מפני זיעה בנוסף לריח. חוץ מזה, האנהידרול פורטה הוא דיאודורנט שמיועד ספציפית להזעת יתר ואמור לחסום את בלוטות הזיעה.

פורסם

חלבילין זה בלוף אחד גדול. למה אתם ממליצים עליו?

פורסם

לא נכון - תקרא מה רשום על דאודורנטים - דאודורנט ואניפרספירנט, כלומר הוא מונע ריח והזעה, כמובן שזה לא חסום לגמרי את הנקבוביות בעור אבל הם כן מונעים הזעה. בדאודורנטים יש אלומיניום כלאוריד או נגזרת אחרת של אלומיניום בשביל לחסום את הנקבוביות בעור ולדכא את ההזעה, בגלל זה המון "טבעונים" אומרים שדאודורנטים זה מסוכן לבריאות, שאפשר להגיד שזה נכון במידה מסויימת אלומיניום הוא ניורו רעלן ומסרטן, ולא זה לא אומר שאם תחזיקו מוט אלומיניום יקרה משהו מדובר על תגובות עם הגוף ברמה מולקולארית בדיוק כמו כל הרעלת מתכות או חומרים כבדים אחרת, לנחושת, כספית, עופרת, זהב וכמעט כל יסוד כבד אחר יש השפעה דומה על הגוף.

הדאודורנטים הטבעיים כביכול לא מכילים אלומיניום או מתכות אחרות, רובם הם פשוט מים בושם וכהל כלשהו, חלקם מכילים שמנים בשביל לחסום את הזעה, אבל בכלליות הם חסרי תועלת לגמרי יחסית לדאודורנט רגיל.

פורסם

מפרוע תעבור לקצוץ ופחות זיעה תצוץ

פורסם
  • מחבר

לא נכון - תקרא מה רשום על דאודורנטים - דאודורנט ואניפרספירנט, כלומר הוא מונע ריח והזעה, כמובן שזה לא חסום לגמרי את הנקבוביות בעור אבל הם כן מונעים הזעה. בדאודורנטים יש אלומיניום כלאוריד או נגזרת אחרת של אלומיניום בשביל לחסום את הנקבוביות בעור ולדכא את ההזעה, בגלל זה המון "טבעונים" אומרים שדאודורנטים זה מסוכן לבריאות, שאפשר להגיד שזה נכון במידה מסויימת אלומיניום הוא ניורו רעלן ומסרטן, ולא זה לא אומר שאם תחזיקו מוט אלומיניום יקרה משהו מדובר על תגובות עם הגוף ברמה מולקולארית בדיוק כמו כל הרעלת מתכות או חומרים כבדים אחרת, לנחושת, כספית, עופרת, זהב וכמעט כל יסוד כבד אחר יש השפעה דומה על הגוף.

הדאודורנטים הטבעיים כביכול לא מכילים אלומיניום או מתכות אחרות, רובם הם פשוט מים בושם וכהל כלשהו, חלקם מכילים שמנים בשביל לחסום את הזעה, אבל בכלליות הם חסרי תועלת לגמרי יחסית לדאודורנט רגיל.

קיבלתי. אתה צודק - אני טועה, למרות שדפקת חתיכת סטייה מהנושא.

בכל מקרה, דיאודורנט קונבנציונלי לא יעזור לי בין כה וכה. אני מחפש המלצות על תכשירים מונעי הזעה כגון אניהדרול פורטה (שלתקופה מסוימת עבד לא רע, אבל הבית שחי שלי כאילו נהיה "חסין" אליו).

פורסם

רופא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים