עבור לתוכן

HP 8730W / LENOVO W700 איזה נייד שנמכר בארץ ברמה שלהם ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות -

1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת .

2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס'

תוכניות כבדות - כל זה בויסטה כמובן, בהנחה שאיתה תהיה רוב עבודתי בשנים הקרובות.

לאמיתו של דבר אחרי חיפוש המחשבים שהכי נראו לי היו

ה- W700 של LENOVO

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:00001A58:&smid=95F811B4EF37447BAA6A66969FB312CF

או ה - 8730W של HP

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01546928

שמבין שניהם האחרון יותר נראה לי

הבעיה הגדולה היא שאת הרכישה אני חייב לבצע ב 2-3 שבועות הקרובים לכל המאוחר ומכל הבירורים שעשיתי מול הספקים ככל הנראה המכירה בארץ תתבצע רק בנובמבר

ישנה אמנם אפשרות לייבוא אישי עם אחריות בינלאומית שזה די בטוח אך שוב אם יהיו בעיות אין למי לפנות בארץ כשהמחשב כלל לא נמכר וודאי לא חלפים .

שאלתי היא האם קיים מחשב אחר שנמכר בארץ ויכול להתחרות בכבוד עם שני הניידים הללו כך שבמקום להשתגע פשוט ארכוש אותו ? או שהמעבר למעבדי ארבע ליבות ואיכות הכרטיס מסך שלהם FX 3700M וכן איכות המסך המעולה ב HP כ"כ יוצאי דופן בשוק היום עד ששוה לשכור נייד לחודש חודש וחצי ( עם כל בלאגן התוכנות שכרוך בזה שלא לדבר על העלות ) ולהמתין עד שיבואו לארץ .

תודה לכל העונים ותחינתי אם אפשר בזריזות

פורסם

אם אתה הולך על אחד מהשניים הנ"ל, אין סיבה להתפשר על משהו אחר. אין שום דבר אפילו קרוב.

אם אתה יכול להביא אחד מחו"ל עכשיו, עם אחריות בינ"ל שתופסת בארץ - עשה זאת. האחריות היא הרי ל-3 שנים, והמחשבים והחלפים ייכנסו למחזור תוך חודש-חודשיים.

פורסם
  • מחבר

שלום

באמת חשבתי על זה אך מקריאת דיונים נוספים בנושא יתכן שזה יותר מסובך שכן לא בטוח שעל הדגם הכי מתקדם בנייד זה תינתן האחריות הבנלאומית שהיבואנים בארץ יעמדו מאחריה

האם החשש שאני מעלה ע"פ מה שהבנתי הוא סביר ?

פורסם

סביר בהחלט, בגלל זה אני אומר שתבדוק את הדבר טוב-טוב.

אם באמת אין להשיג אותם בזמן שאתה צריך, תוכל להתפשר על הדור הקודם - ה-HP 8710W.

פורסם

אני לא רוצה לחשוב איזה תג מחיר ידפקו למחשב הזה כשהוא יגיע בייבוא מסודר לארץ ... בקינפוג מסויים הלנובו מגיע ל6000$ בערך ... זה מטורף לחלוטין ..

תוספת של 1200$ למעבד 9300 ... מטורף....

בכל אופן, אני חושב שכן תהייה לו תמיכה בארץ , זה לא IDEAPAD וכו ... ותמיד הייתה בארץ תמיכה מלאה לכל הTHINKPADS , ו99% בטוח שגם לזה יהיה , בד"כ שיש איזה חלק קטן או אביזר שחסר , אז מביאים אותו לפה בהטסה - יש משלוחה פעם בשבוע של חלפים

לי היה מחשב TABLET עם מעבד L7700 שלא שווק בארץ וכשהייתה לי בעייה והיה צריך להחליף לוח, אז עשו את זה בלי בעיות.

פורסם

אני כמעט בטוחה שמחשב ברמה הזו יקבל אחריות בינלאומית (לפחות אצל HP). בכל מקרה הייתי קונה את זה בחו"ל במידת האפשר בגלל שההבדל במחיר יהיה פשוט עצום.

אני מסכימה עם Qttp שסה"כ הסיכון הוא קטן כי נובמבר זה באמת לא רחוק מאיתנו. במקרה הכי גרוע בו יהיה לך מזל רע ותצטרך לתקן משהו בחודש וחצי הראשונים + הם יעקבו את התיקון בגלל הזמינות בארץ, תמיד תוכל לשכור מחשב אז באותה העלות והטרחה שזה יגרום לך כעת אבל עם סיכוי די קטן שזה באמת יקרה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

עדיין בעיה כל הדגמים של HP שנמכרים כרגע בUS לא מכילים את המעבד מרובע הליבות ולא את הכרטיס הגראפי FX 3700 וגם לא ידוע בודאות מתי הם יצאו לשוק יתכן שבראשית נובמבר

אם אני אאלץ לבצע רכישה בשבועיים הקרובים ( צריך לקחת בחשבון גם את זמן האספקה ) האם ללכת על הלנובו W700 למרות ה built-in Wacom digitizer שלא רלוונטי לגבי אבל הוא ככל הנראה יהיה זמין בקרוב למרות שהעדפתי את HP או שבסכום של קרוב ל 20K יש אפשרות בכל זאת למצא משהוא קרוב במוצרים שכבר נמכרים בארץ

לגבי ה HP 8710W אמנם הוא אפשרות אך שני חסרונות

1. מחירו בארץ גבוה מדי כך שבכל זאת אצטרך להכנס לקטע של היבוא מחו"ל

2. עדיין הייתי מעדיף כרטיס מסך עם 1GIGA זכרון

האם ישנם ניידים נוספים שכדאי לבדוק אותם ונמכרים בארץ ?

תודה ושנה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים