פורסם 2008 בספטמבר 2516 שנים שלום !האם יש כלי שדרכו ניתן להשתלט על תחנות משתמשים ברמת של BIOS זה יעזור לי מאוד בארגון שלי תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 2516 שנים לא שמעתי על דבר כזה.מעבר לעניין, אם מדובר בכלי שמופעל ברמת הביוס, זה אומר שהוא יצטרך לכל הפחות להיתמך ספציפית ע"י לוח האם, ורוב הסיכויים שאם קיים דבר כזה, ההתקנה תדרוש צריבת ביוס ללוח האם.
פורסם 2008 בספטמבר 2516 שנים KVM over IPבהחלט קיים, וזה מאוד עוזר לי לנהל מחשבים שבכלל נמצאים בחוות שרתים.ויש גם כלי נוסף שמאפשר לנתק ולחבר את החשמל למחשב, גם כן אובר Iפ, עוד לא התקנתי אותו, אבל אני חושב על זה
פורסם 2008 בספטמבר 2516 שנים כל יום לומדים דברים חדשים...לא ידעתי על קיום מוצר שכזה.מחיפוש בגוגל "KVM over IP" עולות כמה תוצאות שימושיות.
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים מחבר עשיתי קצת חיפוש בגוגל.. והבנתי שיש צורך בKVN מיוחד שתומך בזהבארגון שלנו אנחנו משתמשים במתגים של סיסקואיך אני יכול לבדוק האם המתגים שלנו תומכים בזה ?ואיך נקרא הכלי שמאפשר לנתק את המחשב מהחשמל ? אפשר גם להעיר מחשב ברגע שהוא מכובה לגמריי ?
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים לא משנה באיזה מתגים אתה משתמשאתה פשוט נותן לזה כתובת IP ואז דרך הכתובת הזאת ניגשאחרי שניגשת לKVM, אתה בוחר באיזה מחשב לשלוט דרך הממשק http://trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=205_TK-RP08&cat=109בתוספת http://trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=165_TK-IP101&cat=110
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים טוב ויפה, אבל אין כל קשר לBIOS או ליכולת שליטה ע"י המחשב עצמו ברמה הזאת.
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים אם הבנתי נכון, הוא התכוון שתהיה לו אפשרות להכנס לממשק של הביוס במחשב מרוחקואת זה אפשריKVM נותן לך גישה למחשב, דרך המקלדת עכבר ומסך, כאילו אתה מול המחשב ישירות, וכל מה שניתן לבצע מול המחשב ניתן לבצע מרחוק תוך חיסכון בזמן.
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים אתה משתמש בזה בחוות שרתים, שכמה שרתים פיזית יושבים שם?זה פרקטי בשימוש מול 300-400 תחנות עבודה?מה שכן, אני רואה איך זה פרקטי בכיתת מחשבים למשל.
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים אני עובד מול מספר מועט של שרתים בקשר לפרקטי, לKVM ניתן לחבר באופן ישיר לעד 32 מחשבים (יתכן שקיימים ליותר)בקלות אפשר לשים בכל חדר בארגון אחד כזה או לחבר כמה חדרים לאחד כזה, ואם מדובר על אופן ספייס אז עוד יותר פשוט לחבר כל קבוצת מחשבים לאחדהכל כאן עניין של מחיר ואם זה משתלם, לא עניין של אם זה אפשרי
פורסם 2008 בספטמבר 2616 שנים מחבר תן לי רגע להבין .. אנחנו משתשמים בDAME WARE ותוכנות של NOVEL כדי להשתלט על תחנות בארגון שלנו ויש לנו כ-1000 חוץ מהשרתים שלנו אבל KVM זה עם יש למשתמש מעל תחנה אחת בעמדה שלו והוא רוצה רק מסך+מקדלת+עכבר אחד) ועם אין לי KVM בכול הארגון שלי .. יש משהו אחר שאני יוכל להשתלט על התחנות כאילו אני יושב ליד המחשב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.