פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אני לא יודע איפה ואיך לחפש. עשיתי סקר מסודר, קשה לך לענות? כואב לך?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אני לא יודע איפה ואיך לחפש. עשיתי סקר מסודר, קשה לך לענות? כואב לך? למה שיכאב לו ? :kopfpatsch: יש על זה מיליון ואחד דיונים... לא יודע איפה ואיך לחפש ? מעל הבאנר של הפירסומת יש כפתור שבמפתיע קוראים לו "חיפוש"...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים לא כואב, זה פשוט מעצבן שאנשים לא קוראים את החוקים של הפורום, ושם כתוב במפורש שלפני פתיחת דיון יש לעשות חיפוש ולראות אם כבר שאלו את השאלה שיש לכם לשאול.אם לא שמת לב, יש תיבת חיפוש ממש בראש העמוד הזה, ובכל עמוד אחר בפורום. כמו בכל אתר מודרני...דעה שלי - לגיימינג, כפול ליבה.לפעם הבאה - תהיה יותר נחמד. אתה זה שצריך פה עזרה, לא אני.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מעל הבאנר של הפירסומת יש כפתור שבמפתיע קוראים לו "חיפוש"... ובאופן מדהים גם מביא קישורים לדיונים... אני חושב שעלינו פה על משהו גדול...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אני אסגור את הסקר מחר בשעה 16:00 (בערך), תודה לכל מי שכבר הצביע! אם מישהו כאן מומחה בנושא אני אשמח אם הוא יכתוב בהודעה דעה/עובדה מקצועית!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.