פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אז קיבלתי את החלקים למחשב החדש והנה הוא! (סתם רוצה לשתף...) ועכשיו לנושא.... עשיתי OC ל-Q6600 שלי ל-3GHz (באס 333 ומכפלה 9). שמתי מתח 1.28 והכל יציב. נסיתי להעלאת לבאס 355 ומכפלה 9 אבל המעבד פשוט לא מוכן לעשות זאת! שמתי מתח 1.5 אפילו וברגע שהוא טוען את מערכת ההפעלה המחשב קורס. ניסיתי 400X8 1.5V ולNB +0.1 לא עובד, ניסיתי 356X9 1.5V לא עובד. אני ממש מיואש.... לגבי המעלות אין בכלל מה לדאוג... אני עוקב אחריהן כל הזמן עם REALTEMP והכי רחוק שהמעבד הגיע היה 45 (ב-PRIME95 עם OC 333X9). מה אתם אומרים? לנסות +2 ל-NB? נ.ב - המפרט פה למטה...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ב355 FSB הזכרונות ב OC, סביר להניח שזה הבעיה.כוון מחלק זכרונות אחר כדי שהזכרונות יעבדו מתחת למהירות יצרן (ב UNDERCLOCK קטן ככל הניתן).
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר את הזיכרונות שמתי ב UNDERCLOCK.... שכחתי לציין זאת. ולשאלת שוקו - כן נ.ב - מה אתם אומרים על התמונות?.... שוקו, "מספיק 1.35" אתה מתכוון ל-NB? (שכתבתי 1.5 התכוונתי שניסיתי מתחים נמוכים יותר ובסוף מצאתי את עצמי ב-1.5...) ממש תודה על העזרה!!! :xyxthumbs: יש עוד רעיונות?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אם אתה יכול תעלה תמונות של CORETEMP ו CPUZ בזמן מאמץ, זה יענה על כמה שאלות שיש לי.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר בבקשה!http://img174.imageshack.us/img174/1976/31199458zu8.jpgאני שמתי לב רגע לפני שכתבת את ההודעה שהמקסימום מתח היה 1.26.... אני ממש לא מבין את זה... ועוד עכשיו שמתי 1.32 ליתר ביטחון.... WTF?...Art Tatum, מה הפרמטר הנכון? REALTEMP או CORETEMP ?CORETEMP ממש לא נראה אמין....טוב בנתיים אני יעשה UPDATE ל-BIOS...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים למעבדי 65NM ה CORETEMP עדיף.הB3 ידוע שמתחמם יותר מהG0 אבל בינתיים הטמפרטורות שלך בסדר גמור.הנתונים נראים טוב, קשה לי להאמין שהמעבד לא מסוגל להגיע ליותר.אני הייתי מנסה עוד כמה כיוונים עם הזכרונות.לפעמים זכרונות פשוט לא אוהבים לעבוד בהגדרה מסוימת.נסה לשחק לא רק עם הMHZ שלהם.יש עוד כמה כיוונים שם בביוס שעלולים להוות פקטור.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים הייתי מפרט אם הייתי מכיר את הלוח שלך. הנה תמונה של ביוס מלוח של ASUS שבמקרה נמצא אצלי פתוח בTAB מדיון אחר. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpgXYrYK.jpg אולי תוכל למצוא כיוונים דומים אצלך.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר ניסית לעבוד ב-800 לזיכרונות.... לא עזר. טוב נראה לי אני פורש... אני אשאיר את זה על 3GHZ וזהו... אם יש למישהו עוד הצעה אני אשמח! Art Tatum ממש תודה לך! המשך כך אתה עוזר המון בפורום!
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים יש לינק ל CPU-Z בזמן מאמץ בעמוד הקודם.http://img174.imageshack.us/img174/1976/31199458zu8.jpgמשום מה לא מופיעים שם המון דברים.זה בגלל אחד הכיוונים בביוס יכול להיות.Bashash אם יש לך מצלמה דיגיטלית תעלה תמונות של כל ההגדרות בביוס שקשורות למעבד לוח זיכרון.אולי נצליח לעלות על משהו.או אולי נקבל כמה רעיונות איך להתקדם.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר וואו.... ממש תודה על המאמצים שלכם! שניה אני אצלם ויעלאה את התמונות! הנה! שוב, ממש תודה!! שימו לב ששמתי את ה-NB על 1.3 אבל בכל זאת רשום למטה (בצבע כחול) שהוא על 1.26.... אני ממש לא מבין את זה.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים יש שם המון דברים מכוונים שיכולים לגרום לבעיה.אין סיבה לכוון מראש כל כך הרבה בלי צורך.עדיף כמה שיותר כיוונים על DEFAULT או על AUTO.כל ה GTL למניהם עדיף על AUTO.NBSBVTTCLOCKGEN VOLTAGE CONTROL אני אפילו לא יודע מה זה אבל 3.45V נראה לי גבוה, אם זה על AUTO ב DEFAULT אז לא להזיז את זה.אני חושב שאתה צריך לעשות LOAD DEFAULTS בביוס ולהתחיל לכוון מהתחלה בזהירות מינימליסטית.מנסיון שלי עדיף לא להתעסק עם כיוונים מיותרים, ובטח שלא עם FSB של 400 או פחות.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר אני לא התעסקתי עם כלום חוץ מהמתחים של ה-NB , ה-CPU וביטלתי את ה-EIST. חוץ מזה כלום.יש עוד הצעות? (אני כבר מתיאש.. לדעתי נפלתי על מעבד גרועעעעע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.