עבור לתוכן

שאלה על כ. מסך OnBoard

Featured Replies

פורסם

אם אתה מעוניין להתייעץ לגבי המפרט שאתה מתכוון להזמין אנא ערוך את הכותרת בהתאם לחוקים אחרת הדיון ינעל.

ואם אתה לא מעוניין להתייעץ\לקבל חוות דעת על המפרט המתוכנן אז מה השאלה העיקרית שלך בדיון?

פורסם
  • מחבר

קריטי באיזה מובן? לא שמעתי עדיין על מסכי CRT שהתפוצצו לאנשים בפנים...

למה אתה חושש מ LCD?

קריטי זה שהמסך לא ינצל את כ. המסך שיראו כמו שאני רואה עכשיו עם geforce 4 mx 440

החששות זה מריחות, כיוונון צבעים וכו'

פורסם

קריטי זה שהמסך לא ינצל את כ. המסך שיראו כמו שאני רואה עכשיו עם geforce 4 mx 440

החששות זה מריחות, כיוונון צבעים וכו'

א. מריחות לא יהיו לך כי מסכי CRT זה כאילו זמן תגובה של 0 (MS). מריחות זו תופעה שנמצאת רק ב LCD והיא כבר לא ממש נפוצה במסכים של היום.

ב.כיוונון צבעים זה לא בעיה לעשות ואם אני זוכר נכון לא אמורים לכייל צבעים במסך CRT אלא רק בהירות וניגודיות..זה מגיע מכוייל כמו שצריך

ג.ברור שיהיה הבדל בין כרטיסי מסך. אם תשים GEFORCE 4 רוב המשחקים החדשים בכלל לא יעבדו לך, ובמשחקים שכן יעבוד אז אתה תראה הבדל בגראפיקה.

ד.החיסרון היחידי שקורה כיום זו תופעה שנקראת OVERKILL - ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, ככה המשחק ייראה טוב יותר ומן הסתם שככל שרואים משחק על מסך גדול יותר ככה יש יותר חוויה מהמשחק וכמובן שזה מצריך רזולוציה גבוהה יותר. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, ככה ה FPS במשחק יירדו..הביצועים יירדו...עכשיו, OVERKILL זה כשיש לך כרטיס מסך שיוכל לתת לך ביצועים מצויינים במסכים גדולים (על רזולוציות גבוהות) אבל אתה בעצם לא מנצל את כל מה שלכרטיס יש להציע בגלל שאתה משחק על מסך קטן (17 אינצ')...זה פחות נחשב במקרה שלך כי הכרטיס מסך לא עד כדי כך חזק שיהיה 'פספוס' (OVERKILL) כזה רציני)

פורסם

אם אתה מעוניין להתייעץ לגבי המפרט שאתה מתכוון להזמין אנא ערוך את הכותרת בהתאם לחוקים אחרת הדיון ינעל.ואם אתה לא מעוניין להתייעץ\לקבל חוות דעת על המפרט המתוכנן אז מה השאלה העיקרית שלך בדיון?

אני לא אצטט את עצמי עוד פעם כי בפעם הבאה הדיון ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים