פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים סימנטוב ו מזלטוב קודם כל אני מקווה שזה בסדר שפתחתי אשכול ,פשוט יש פה רק זיהוי שירים ואין המלצות וכאלה..אם זה לא טוב שפתחתי תעבירו ת'הודעה בבקשה למקום המתאים. אז ככה אני מחפש שיר מרגש מכל סוג שהוא ואפילו שיהיה מרגש ברמה הקיטשית .. השיר מיועד לסוף של סרט בת מצווה . אין לי מושג מה זה מרגש בשירים מבחינתי זה או שיש שיר יפה או שיר לא יפה בגלל זה אני מפיל תג'וב הזה עליכם בתקווה שתעזרו לי עם זה אל תתביישו לתת הצעות אפילו אם זה לא הכי הכי שווה לנסות לא ? תודה רבה וניפגש בשמחות ;D
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ^ ^ ^ ^ ^ :smile1: עזוב אחי, זה רגוע ומרגש מדיי בשביל בת מצווה, אולי לך יותר לכיוון SUFFOCATION
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר חחח נו תהיו רציניים..מדובר בבת מצווה והילדה לא מתכוונת לקפוץ לתוך הקהל באמצע ...באנגליתLenny Kravitz - little girl eyesבעבריתאיזו מן ילדה - יהודית רביץאממ זה קצת איטי מדי אולי משהו יותר קצבי טיפה ?כאילו מרגש הולך ביחד עם איטי ?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אהה להקת נוכרי ) שיר יפה באמת אני חושב פתאום שרק שיר בעברית יכול להתאים וכמו שאמרתי אפילו יותר קצבי
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר green day-time of your lifeיכול להתאים? ???בינגו..זה מתאים באמת לסיום כזה ועדיין לא רדוםאממ עוד אופציות בסגנון ?תודה רבה !
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים green day-time of your lifeיכול להתאים? ???ממש ממש לא מומלץ, בהתחשב בעובדה שזה שיר על פרידה (והשם האמיתי שלו הוא Good Riddance - "ברוך שפטרנו").
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר ממש ממש לא מומלץ, בהתחשב בעובדה שזה שיר על פרידה (והשם האמיתי שלו הוא Good Riddance - "ברוך שפטרנו").לפי מה שאתה אומר זה שיר לברמצווה אז ...שניצל המלצה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.