עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי SAMSUNG T220

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי כמה שאלות לגבי SAMSUNG T220.

לפני הכל אני אציין שעשיתי חיפוש בפורום ולחלק מהשאלות קיבלתי תשובות אומנם דלות ולא הכי מלאות.

בגלל שהמסך יחסית שווק לא מזמן, נדמה לי שאיפשהו במאי 2008, יש עליו מעט מאוד ביקורות והמלצות ומעט מדריכים איך לשפר את חוויית הצפייה בו.

בעיקרון אתמול קניתי אותו, וברוב הזמן אני עסוק באיך להגיע לצבע המושלם ולניגודיות ולחדות הכי מושלמים שאפשר להגיע עם המסך הזה.

עבדתי ע"פ המדריך הזה - http://www.lagom.nl/lcd-test/.

הצבעים נראים די בסדר, אבל לפי דעתי אפשר להגיע ליותר מכך.

במשחקים המסך עובד פצצה אבל בעבודה שוטפת בווינדוס שזה אומר גלישה באתרים וקריאה וכל מיני ... אני מרגיש שהעיינים שלי מתעייפות, ושהתמונה "חשוכה" מידי, ומשחק עם הBRIGHTHESS לא ממש עוזר...

יש למישהו המלצות, תשובות וכו' בשבילי?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מישהו עם תגובה/מדריך/המלצה/משהו???

פורסם

הקפצה אסורה. קרא את חוקי הפורום.

עריכה: הדיון נפתח.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה :)

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר תמונה חשוכה? יש לי את המסך והדבר האחרון שאני יכול להגיד עליו זה שהוא לא בהיר מספיק...

פורסם

כמה דברים עליו... דבר ראשון ב-3 חודשים האחרונים המחיר שלו ירד מ-1750ש"ח ל1150ש"ח.. מה שאומר על איכות המסך :)

ההבטחה שהפכה לכישלון... חוץ מעיצוב אין בו כלום.. פאנל זול.. איכות צבעים דלה.. מסך חשוך.. כמעט קניתי אותו התלהבתי מהמראה שלו

בסוף למזלי המוכר בחנות מחשבים המליץ לי להמתין עם קניית המסך והסביר לי שזה מסך מעפן ושאני ילך לחנות חשמל לראות איך הוא עובד..

ועשיתי ככה.. הלכתי לחנות ביג בוקס.. וראיתי תמסך פועל וואלה הוא חשוך כאילו שאין מספיק תאורה.. חיפשתי בפורום עליו פרטים וכל זה.

ומצאתי גם תמדריך הזה לכיול הT220... ואמרו שזה משפר את האיכות.. אבל עדיין אני בטוח שאין כמו לחסוך עוד כמה גרושים וללכת לקנות DELL

פול אץ' די 24" שעולה כ-3 אלף ש"ח.. ראיתי אותו עובד והוא בהחלט מה שאני רוצה.

פורסם
  • מחבר

כמה דברים עליו... דבר ראשון ב-3 חודשים האחרונים המחיר שלו ירד מ-1750ש"ח ל1150ש"ח.. מה שאומר על איכות המסך :)

ההבטחה שהפכה לכישלון... חוץ מעיצוב אין בו כלום.. פאנל זול.. איכות צבעים דלה.. מסך חשוך.. כמעט קניתי אותו התלהבתי מהמראה שלו

בסוף למזלי המוכר בחנות מחשבים המליץ לי להמתין עם קניית המסך והסביר לי שזה מסך מעפן ושאני ילך לחנות חשמל לראות איך הוא עובד..

ועשיתי ככה.. הלכתי לחנות ביג בוקס.. וראיתי תמסך פועל וואלה הוא חשוך כאילו שאין מספיק תאורה.. חיפשתי בפורום עליו פרטים וכל זה.

ומצאתי גם תמדריך הזה לכיול הT220... ואמרו שזה משפר את האיכות.. אבל עדיין אני בטוח שאין כמו לחסוך עוד כמה גרושים וללכת לקנות DELL

פול אץ' די 24" שעולה כ-3 אלף ש"ח.. ראיתי אותו עובד והוא בהחלט מה שאני רוצה.

יש הבדל בין מסך של 1200 ש"ח ל-3000 ש"ח. [br]פורסם בתאריך: 30.09.2008 בשעה 00:10:42

למה אתה מתכוון כשאתה אומר תמונה חשוכה? יש לי את המסך והדבר האחרון שאני יכול להגיד עליו זה שהוא לא בהיר מספיק...

האמת שסידרתי את זה כבר.

על רוב ה"בעיות" התגברתי עם כיוון נכון ומדוייק.

רק מה שנשאר לי לכוון זה את החדות..

על כמה אתה כיוונת את זה אצלך..?

פורסם

החדות מכוונת אצלי על 80.

פורסם
  • מחבר

החדות מכוונת אצלי על 80.

זה לא גבוה מידי? ?

הפונטים לא נראה לך "שבור" כזה?

פורסם

הפונטים נראים לי בסדר... נראה לי שזה עניין של טעם אישי.

פורסם
  • מחבר

ברשותכם אני רוצה להוסיף כמה שאלות ומקווה שתעזרו לי..

אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..?

וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... (לגבי RTA MODE מה באמת התפקיד של זה כי לא הצלחתי להבין כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים, אבל ברגע שאני מפעיל MODE1 או MODE2 זה פוגע לי בצבעים...)

אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים