עבור לתוכן

שאלה לגבי 4850 OC

Featured Replies

פורסם

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר...

אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת-

האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?"

אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

פורסם

1. דיברו על זה המון...ובגדול אין לך מה לדאוג לגבי "תחולת החיים"..

2. ותפרט בדיוק מה זה 50% ?

פורסם

OC לכרטיס מסך בהחלט יכול לדפוק אותו אחרי תקופה מסויימת. מנסיון. (אני מדבר בעיקר על המהרה של הזכרונות שלו ופחות על הליבה).

אבל, OC שמגיע מהיצרן בדרך כלל נבדק ככזה שיהיה יציב ואמין גם לאורך זמן (כי אף יצרן לא רוצה שהמוצר יתחיל לחזור לו לדלת המפעל בכמויות). אם היצרן פישל וייצר כרטיס שה OC שלו / או גם בלי OC לא עומד בעבודה ומת - יש לך אחריות.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא שאני ביקשתי את מפרט X והם נתנו לי משהו אחר (בערך 60 אחוז זה לא מה שביקשתי) מה שכן זה יצא שיוצא לי אותו מחיר...

אז מה אתם אומרים? כדאי להחזיר? אני אחד שקונה מחשבים פעם ב..... אז אני לא רוצה שoc ייקצר לכרטיס את החיים בכלל..

פורסם

הכוונה היא שאני ביקשתי את מפרט X והם נתנו לי משהו אחר (בערך 60 אחוז זה לא מה שביקשתי) מה שכן זה יצא שיוצא לי אותו מחיר...

אז מה אתם אומרים? כדאי להחזיר? אני אחד שקונה מחשבים פעם ב..... אז אני לא רוצה שoc ייקצר לכרטיס את החיים בכלל..

תפרט: מה ביקשת, ומה קיבלת במקום.

פורסם

מה זה השטויות האלה? תעמוד על שלך, מה שביקשת זה מה שתקבל. לא נותנים? תגיד להתראות ותקנה בחנות אחרת,

אני שונא שחנויות מחשבים תמיד מכניסות למפרט חלקים שנוח להם, כאלה שלא מוכרים הרבה כאלה, שנשארו במלאי והם רוצי לסיים אותו...

אם הם לפחות היו שואלים אם אפשר והיית מסכים...עוד איכשהו אבל ככה בלי לשאול, למה מה קרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים