פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים סמים. הבהרה: אני לא מעודד אף אחד להשתמש בסמים. למרות שזה נותן תחושה עילאית שלא תשיגו בשום דרך אחרת, אתם לא יודעים מה אתה מפסידים, אוגזמות!!!! אבל אל תנסו את זה. מז"א מה לקנות ב3500 ש"ח?! אתה לא יודע מה אתה צריך!? אם אין לך צורך ממשי במשהו באמת דחוף את הכסף לפק"מ, תקנה אג"ח סולידיות תן לכסף לעבוד בשבילך, אל תבזבז אותו ללא מטרה, תחשוב כמה קשה עבדת כדי להרוויח אותו!
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר מז"א מה לקנות ב3500 ש"ח?! אתה לא יודע מה אתה צריך!? אם אין לך צורך ממשי במשהו באמת דחוף את הכסף לפק"מ, תקנה אג"ח סולידיות תן לכסף לעבוד בשבילך, אל תבזבז אותו ללא מטרה, תחשוב כמה קשה עבדת כדי להרוויח אותו! להשקיע בבורסה עכשיו זה דבר ממש אידיוטי, זה אחד הדברים הכי מסוכנים שאפשר לעשות... נראה לי שהוא ישכב לו בצד עכשיו כמה שבועות/חודשים...תודה על העזרה במיוחד ל-NICO!
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים להשקיע בבורסה עכשיו זה דבר ממש אידיוטי, זה אחד הדברים הכי מסוכנים שאפשר לעשות... נראה לי שהוא ישכב לו בצד עכשיו כמה שבועות/חודשים...תודה על העזרה במיוחד ל-NICO! תמיד תמיד יש קרנות/אג"חים סולידיים ולא מסוכנים מניבים תמורה נמוכה יחסית לאחריםפ אך עדיין עדיפים על פק"מ ובטוח עדיפים על לבזבז סתם.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים SF5PRO שמעתי את ה-11 וההבדל לא כזה בשמיים תאמין לי...ובטח שלא אייפון....אולי xbox360
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים להשקיע בבורסה עכשיו זה דבר ממש אידיוטי, זה אחד הדברים הכי מסוכנים שאפשר לעשות... נראה לי שהוא ישכב לו בצד עכשיו כמה שבועות/חודשים...תודה על העזרה במיוחד ל-NICO! שמח לשמוע שעזרתי.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים SF5PRO שמעתי את ה-11 וההבדל לא כזה בשמיים תאמין לי...ובטח שלא אייפון....אולי xbox360מה זה השטות הזאת?אתה צריך לקנות אחת כדי להבין את הצליל האמיתי שלה, היא מותאמת במיוחד לאוזן שלך ואם תשמע אחת של מישהו אחר זה יכול להשמע אחרת לגמרי!
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אם לא התגייסת... חכה שתתגייסכסף יחסר לך....תאמין לי........שמור אותו.....
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים למה פק"מ? וסמים נשמע אחלה!!! לא באמת.... למה פק"מ? כי בשביל להשקיע באג"ח צריך לפחות 10,000 ש"ח והשקעה בבורסה, אם נעשית דרך הבנק, תגבה ממך אחוזים רבים רק בשל עמלות מינימום טיפשיות. ואתה לא חייב להוציא את הכסף עכשיו. דחיית סיפוקים. תחשוב שהטכנולוגיה כל הזמן מתקדמת ומה שעולה עכשיו 5,000 ואתה לא יכול להרשות לעצמך עוד שנה יעלה 3,500 ואפילו פחות מכך ואז תוכל לקנות אותו (אם זה LCD, מחשב, MP3, מצלמה דיגיטלית וכו'.. וכל שילוב שלהם).
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר ככל הנראה דוד שלי יקנה לי שני אייפונים באל-על כשיטוס ב-19.10 ב2800 ש"ח שניהם [שני אייפונים חדשים 8GB] ואת אחד מהם אני אמכור בכ-2400 ש"ח... ואז יצא כאילו שהוצאתי על האייפון רק 400 ש"ח!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.