פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים שלום רב..פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSINGואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעהוזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסקבתודה מראש שלומי..
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר של הווינדוס לא משנה מה אני מכניס מקורי או צרוב הוא מזהה את הדיסק כותב לי בוט מהCD אבל אחרי זה מחזיר לי שוב את השגיאה של החסר קובץ או מה שזה ואני לא יכול לעשות כלום רק לעשות ריסט וזה חוזר לאותו מצב
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מה בדיוק הוא כותב ? בוט מסידי או אולי כתוב שם ללחוץ על אות במקלדת בשביל לעשות בוט מסידי ?ואתה לוחץ על אות במקלדת ? ולא קורה כלום ?ומקלדת שלך מחובר ל USB ?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים כל השאלות של IVAN במקום, אבל תבדוק האם זה פותר לך את הבעיהhttp://www.tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים IVAN יסביר מה זה השגיאה:פורמט שם בבוט סקטור תוכנה קטן לעשות בוט וזאת התוכנה מחפש דבר ראשון את NTLDR .ולשואל באמת אין NTLDR כי הוא רק עשה פורמט ולא התקין כלום.!עד הוא לא מתקין מערכת - הוא לקבל את השגיאה הזה.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר קראתי קצת במדריך שLazyBoy הביא והבנתי שאני צריך להוריד קובץ ולצרוב אותואבל לא יודע זה לא עובד לי,אם תוכל להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה אודה לך מאוד
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אתה צריך מקלדת של PS2 ולא USB .או לשנות בביוס שיש לך מקלדת USB .ואז לחיצה על מקלדת תעבוד.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר טוב אז ככה ניסתי כמה דברים לפי המדריך שקיבלתי פהובדפים שהיו מקושרים אליו והצלחתי להעלים את השגיאהשאגב קוראת רק במערכות הפעלה מתחת לXP גירסה שנייהטוב בכל מקרה תודה רבה לIVAN וLazyBoy שעזרו לישבלעדיהם היום היה מגיע טכנאי ולוקח לי 150 שקלים חדשים תמורת תיקון הבעיה והתקנה מחדש של מערכת הפעלה חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.