פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים אוקיי יש לי בעיה קצת תמוהה אולי מישהו יוכל לעזור...העניין הוא שקניתי מחשב חדש לפני קצת יותר משבוע, והדבר הראשון שעשיתי הוא להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לחדש - פשוט הנכסתי את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, העתקתי (או ברוב המקרים פשוט העברתי), והחזרתי אותו למקום. הבעיה היא ששכחתי שהיו לי שם מספר קבצים די חשובים לי שחסמתי גישה אליהם באמצעות אפשרות ה- Encryption של ווינדוס. אחרי ההעתקה, הסתבר שאני לא יכול לפתוח את הקבצים האלו יותר. ניסיתי כמה תוכנות אבל כולן מבקשות Encryption Key שאין לי כי אני מתאר לעצמי שהם נשארו במחשב הישן. אני גם לא יכול להחזיר את הקבצים למחשב הישן בשביל לחפש שם, כי כשאני מנסה להעתיק ווינדוס ויסטה מודיעה לי שאין לי גישה למרות שאני מחובר בתור Administrator.בקיצור זה מחרפן אותי והקבצים האלה די חשובים לי, האם יש דרך להחזיר לי גישה לפחות להעתיק אותם בחזרה למחשב הישן, או שהכול אבוד?
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים בפעם המי יודע כמה................http://support.microsoft.com/kb/308421/he
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ שוב אבל ההוראות באתר הן לאקספי ולי יש ויסטה... חוץ מזה שאני די בטוח שהבעיה לא בהרשאות (היוזר שלי הוא ה- admin) אלא ב- Encryption של הקבצים. השאלה היא האם אפשר איכשהוא לפתוח את הקבצים בלי המפתח.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר מה שיוצר סוג של מלכוד כי אני לא יכול להעביר את הקבצים חזרה מאותה סיבה שאני צריך את המפתח יש אפשרות להוציא את המפתח מהמחשב הישן ולהעביר לחדש?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים http://support.microsoft.com/kb/223316בקיצור, תעלה את המחשב בXP הישןתעשה export לpubluc key לפי ההוראותותעביר אותו למחשב החדשעריכה:פה זה קצת יותר קריאhttp://technet.microsoft.com/en-us/library/cc512680.aspx
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר תודה רבה רבה קודם כל, אכן העברתי את המפתח בהצלחה למחשב!השלב האחרון זה הבעיה, לפתוח את הקבצים. השתמשתי בתוכנה EFS Data Recovery 4.2 שפתחה את הקבצים בהצלחה, אבל בגלל שזאת גרסת הדגמה אני לא יכול לפתוח בתכלס שום קובץ - התוכנה פותחת רק את ה- 512 בייטים הראשונים. האם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה פעולה, או שאפשר לעשות את זה בתוך ויסטה בלי שימוש בתוכנה חיצונית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.