עבור לתוכן

שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב?

Featured Replies

פורסם

נא לענות מהר!

אני טס ב-28 לספטמבר לארה"ב ועל מנת לא לעשות מעצמי ליצן גמור שם, הדפסתי הרבה ביקורות/כתבות/מאמרים/מדריכים שלכם. אתם אתר מקצועי מאוד ואני קורא אתכם כבר שנתיים בערך, אבל לא מגיב פה הרבה. רציתי לשאול אם שווה לי להביא כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר מארה"ב, אני יודע שישנם כרטיסים, כמו סדרת 9 של nvidia, שאצלנו בארץ עולים פי 10 כמעט מבארה"ב. במחשב החדש שקיבלתי מג'ון ברייס צריך לשדרג הכל- זכרון (להוסיף יותר זכרון כי כרגע יש לי רק DDR2 256MB), הארד דיסק (יש לי כרגע רק 80GB של western digital בממשק SATA וכמובן שחייבים להחליף כי 80 ג'יגה זה כלום- אוטוטו יהיה כאן 1TB). ללוח אם שלי (של BIOSTAR) יש 4 יציאות SATA ויציאה אחת של IDE. מעבד- נתנו לנו מעבד סלרון ואני חייב הסבר על למה הוא נחשב לזול יותר מאחרים. צורב DVD- צריך לשים צורב DVD כי כרגע יש לי רק כונן DVD-ROM וזהו. לא נראה לי שהלוח שלי תומך ב- DDR3, אבל אני חייב הסבר לשאלה מה ההבדל בין DDR2 ל- DDR3. אני גם חייב הסבר לשלה מה ההבדל בין PCIE x16 לבין PCIE 2.0 ואם כרטיסים שרשום עליהם שהם באפיק מסוג PCIE 2.0 יכולים לשבת על סלוט של PCIE x16 שיש לי בלוח אם. אני כבר אמצא את הדגם של הלוח שיש לי ואז זה יהיה לכם יותר קל לעזור לי.

הנה הלינקים ל- biostar:

http://www.biostar-usa.com/app/en%2Dus/mb/content.php?S_ID=303

http://www.biostar-usa.com/app/en%2Dus/mb/content.php?S_ID=284

האם כדאי לקנות ב- compusa או ברשת אחרת? תמליצו על חנויות אחרות כמו j&r, gamestop, best buy, target ואם אתם מכירים חנויות של יהודים/ישראלים זה גם טוב.

האם שווה לקנות רכיבי חומרה כלשהם בארה"ב? אני טס לניו יורק ולוושטינגטון הבירה- אתם מכירים איזושהי תערוכה שאפשר ללכת אליה שקשורה למחשבים ולחומרה? משהו גדול כזה כמו CES או כל המסיבות רשת שיש בחוף המערבי? [br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 23:07:52

בדקתי את דגם הלוח שלי וזה 945GC M7 TE או 945GC Micro 775. אני כבר השוותי בין לוחות אם בעבר הרחוק (כמו בין שני אלה ללוח של הקורס המקביל שלנו- P4M900-M7 SE, אבל כרגע אני לא זוכר איזה מהם הוא הלוח הנכון- אני רק זוכר שזה 945GC משהו. בבקשה, תענו לי מהר! אני כל כך צריך את התשובות שלכם עד לטיסה ואם אתם יכולים להמליץ לי על עוד כמה מאמרים/ביקורות/מדריכים/חדשות מהאתר שלכם או לינקים לאתרים בחו"ל שקשורים לנושאים שדיברתי עליהם זה יהיה נפלא! רק תענו מהר! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים