עבור לתוכן

260GTX vs HD4870

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אני מתלבט נורא בין שני הכרטיסים..

אמרו שהHD4870 מתחמם מהר..אבל אפשר לתקן..עכשיו אני רוצה לישאול אם אחרי התיקון לא יהיו לי בעיות איתו..?

עכשיו..מה יריץ לי משחקים על יותר FPS..מה שהכי חשוב..ההבדל 100 שקל לא משנה..מה עדיף..זה או זה..

דרך אגב חדש פה..אחלה פורומים..

פורסם

דבר ראשון ברוך הבא לHWZONE, זאת ממש ממש ממש ממש לא הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת, אתה מוזמן להריץ חיפוש בתיבה.

מה המפרט שלך כולל ספק ותקציב

פורסם

היו הרבה דיונים בנושא אתה יכול לחפש בדפים הבאים

ואתה לא צריך לפחד מההתחממות שלו אלה הטמפ' שהוא רגיל להיות בהם

בקשר למה שווה שני הכרטיסים טובים אבל 4870 נותן יותר FPS ביותר משחקים מאשר 260GTX

פורסם
  • מחבר

היו הרבה דיונים בנושא אתה יכול לחפש בדפים הבאים

ואתה לא צריך לפחד מההתחממות שלו אלה הטמפ' שהוא רגיל להיות בהם

בקשר למה שווה שני הכרטיסים טובים אבל 4870 נותן יותר FPS ביותר משחקים מאשר 260GTX

אוקי תודה..בסדר חשבתי ככה..ולהוא ששאל מילמעלה..יש לי תקציב של 1300 עד 1400 שקל ספק של 600W thermaltake tough power

פורסם

הייתי הולך על ה 4870 ללא היסוס. למה ? מחיר. אפשר למצוא אותם כבר ב 1200 ש"ח ואת ה GTX באיזה 200 ש"ח בערך יותר..

ובלי קשר למחיר, ה 4870 טוב מה 260GTX ברוב המשחקים. (ואין לו שום בעית חום. אל תתן לילדים לחפור לך ולבלבל לך תמוח)

פורסם

אמנם ה-GTX260 חלש יותר, אבל גרסת ה-216 יותר חזקה יש לזכור. כמו כן יש לו יותר פוטנציאל OC. כל מה שנותר זה לחכות לתג המחיר ואז לשפוט מי יותר משתלם

פורסם

אמנם ה-GTX260 חלש יותר, אבל גרסת ה-216 יותר חזקה יש לזכור - כל עוד זה לא גרסת OC אלה שטויות. כמו כן יש לו יותר פוטנציאל OC - פוטנציאל שמתחיל ונגמר בOC שמבוצע במפעל. כל מה שנותר זה לחכות לתג המחיר ואז לשפוט מי יותר משתלם - הוא זמין בנעה במחיר סמלי של 1650 שקל, HD4870 משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו..לא קשור לזה..סתם רבתי עם חבר שלי..מה יותר טוב..

HD4850X2 או HD4870..אם אפשר גם תביאו איזה באנצמארק..

פורסם

איזו מין השוואה זאת?! אולי אתם שוכחים שלHD4850 ולHD4870 יש אותה ליבה רק עם שינויים קטנים?

HD4850X2 עוד לא הושק רשמית בכלל!

אבל כשהוא יושק.... אואו איך שAMD יורה לעצמה ברגל... הוא יהיה חזק מאוד, יותר מהGTX280 ואני חושב שבגלל המכיר שלו הוא יחסל את המכירות של HD4870X2

פורסם

לי ניראה שלא יוציאו גרסא כפולה ל4850

דבר ראשון ATI לא תירא לעצמה ברגל

דבר שני אין צורך....

פורסם

לי ניראה שלא יוציאו גרסא כפולה ל4850

דבר ראשון ATI לא תירא לעצמה ברגל

דבר שני אין צורך....

דבר שלישי אין לך מושג מה אתה מדבר אה?

מה לעשות זה כבר הוכרז והולך לצאת בקרוב, ביחס לביצועים שלו הוא יהיה כנראה היחס עולות תועלת הטוב ביותר שיש

פורסם

אז רגע CFשל 4850 לא מתקרב ל280GTX אז איך ה4850X2 יעבור אותו???

פורסם

איפה ראיתה???? אתה יכול בבקשה לתת לי באנץ' בשביל שאוכל להפתר מבורותי?

פורסם

פשוט תריץ חיפוש של HD4850 CF בגוגל במהרה אתה תראה קישורים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים