עבור לתוכן

מישהו גמר את הבוס אחרי דארת ואדור בפורס אנלישד

Featured Replies

פורסם

הוא דיי קשה במיוחד שהוא מעיף את הדברים האלו למעלה, ויש משהו אחרי זה או שזה סוף המשחק ?

פורסם

כן סיימתי אותו.

זהו סוף המשחק.

אם אתה רוצה טיפ לאיך להילחם בקיסר תקרא את מה שכתוב בהמשך:

כל פעם שהוא מרים חפצים באויר תברח ואל תתקוף אותו. תתחבא מאחורי דברים ככה שהחפצים לא יפגעו בך. הטיפ הכי טוב זה פשוט לתקוף מרחוק עם זריקת חרב (כשהוא לא זוהר) ולמלא חיים כל פעם מחדש עם הרובוטים שמגיעים לתקוף אותך. קרב דיי ארוך מצפה לךו

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

אם זה סוף המשחק נראה לי שכבר אני אוותר

פורסם

תודה על הספויילר בכותרת תשנה אותה

פורסם

כן סיימתי אותו.

זהו סוף המשחק.

אם אתה רוצה טיפ לאיך להילחם בקיסר תקרא את מה שכתוב בהמשך:

כל פעם שהוא מרים חפצים באויר תברח ואל תתקוף אותו. תתחבא מאחורי דברים ככה שהחפצים לא יפגעו בך. הטיפ הכי טוב זה פשוט לתקוף מרחוק עם זריקת חרב (כשהוא לא זוהר) ולמלא חיים כל פעם מחדש עם הרובוטים שמגיעים לתקוף אותך. קרב דיי ארוך מצפה לךו

שיטה גרועה, לוקח שנה בערך.

כל פעם שהוא מרים חפצים באוויר תעשה את הforce knock down או איך שלא קוראים לזה - זה שאתה קופץ לאוויר ואז מעיף את כל מה שלידך זה יגרום לו להפיל את החפצים. ברגע שהמגן שלו יורד תתן בו קומביים עם החרב, אם אתה יודע לעשות הפלה עם החרב בקלות תנסה את זה, ברגע שהוא למטה מורידים לו בערך רבע מהחיים בשניה, אם לא גם הLighting Saber Combo עובד מעולה בפעם הראשונה לקח לי משהו כמו 4-5 דקות להרוג אותו כי ניסיתי כל מיני התחמקויות מפגרות, עכשיו לוקח לי פחות מדקה להעיף את הזקן חזרה לבית האבות. ד"א הסוף השני קרב ההמשך נגד דארת' יותר קשה ממנו והרבה הרבה יותר מהנה לדעתי.

אני מציע מאוד למי שסיים לחזור על זה שוב בשביל לפחות את הסוף האלטרנטיבי למשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים