עבור לתוכן

9800GTX+ Vs. HD 4850

Featured Replies

פורסם

חבר'ה

אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף?

בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו.

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

הנושא הזה ממש נטחן בפורום...

תעשה חיפוש.

בעיקרון, ה9800GTX+ עדיף טיפה, בעיקר בגירסאות עם אוברקלוק מהמפעל.

פורסם

הגרסא של TwinTech שמגיע עם OC מהמפעל תהיה זמינה רק בעוד שבועיים.

עכשיו השאלה היא מה עדיף יש את הכרטיס הזה INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB שעולה 930 ש"ח. וHD4850 עולה בסביבות ה850 ש"ח.

לפי הביקורות שמצאתי חלקם נוטות לכיוון ה4850 וחלקן לכיוון ה9800GTX+, בהבדלים של 2-3 FPS לפה ולשם. חוץ מביקורת אחת שראיתי שהראתה שה9800GTX+ טוב יותר ב5 מתוך 7 המבחנים בהפרש די גדול, אני כבר מבולבול לגמרי. האם שווה להשקיע עוד 80 ש"ח בשביל ה9800GTX+ של INNOVISION?

פורסם

לא, תקח 4850

פורסם

דווקא הגירסא של טווינטק טובה...

אבל אם זה באמת יגיע עוד שבועיים אין טעם לחכות, תיקח את ה4850.

פורסם

אמ... אה.. ??? ??? ???...

אה :nixweiss: :-X

אם יש לך כסף אני חושב שה9800GTX+ יהיה עדיף במקרה הזה, ושימו לב אני לא בעל אינטרסים, ודווקא יש לי את ה HD4850...

אבל יכולות ה OC של HD4850 פשוט גרועות

פורסם

טוב לאחר בירור עם עוד כמה חנויות הGTX+ לא יהיה זמין בארץ בשבועיים הקרובים ככה שאני חושב שהוא דיי ירד מהפרק.

פורסם

טוב לאחר בירור עם עוד כמה חנויות הGTX+ לא יהיה זמין בארץ בשבועיים הקרובים ככה שאני חושב שהוא דיי ירד מהפרק.

למה ירד מהפרק, אתה לא מוכן לחכות שבועיים בשביל חומרה שככל הנראה תשאר איתה כמה שנים טובות? תחשוב על זה.

פורסם

לא הבנתי את הפואנטה של הפוסט האחרון שלך.

שני הכרטיסים מעולים, שניהם מאוד מאוד קרובים בביצועים שלהם, מה שהוא לא יקנה יהיה טוב.

פורסם

למה ירד מהפרק, אתה לא מוכן לחכות שבועיים בשביל חומרה שככל הנראה תשאר איתה כמה שנים טובות? תחשוב על זה.

אני לא כזה גיימר כבד. פשוט היה חשוב לי לקנות את הכרטיס שיותר טוב ולאחר קריאת ביקורות הבנתי שה9800GTX+ עדיף במקצת על הHD4850, אבל ההפרשים ביניהם מאוד זניחים ורק נהיים משמעותיים (5-10 FPS) במשחקים עם אופטימזציות לnvidia ברזולציות מאוד גבוהות. אז במקרה שלי אני חושב שאין לי טעם לחכות עוד שבועיים (במקרה הטוב) בשביל כרטיס שייתן לי כמעט את אותה התמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים