פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית.חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד.למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי.כל הדרייברים מותקנים ומעודנים.מה זה יכול להיות ?
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים תבדוק בדריברים של הכרטיס קול צריך להיות איפה שהוא כפתור לאפשר את היציאה האופטית. יכול להיות שהיא כבויה בדריבר ולכן אתה לא שומע.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר תבדוק בדריברים של הכרטיס קול צריך להיות איפה שהוא כפתור לאפשר את היציאה האופטית. יכול להיות שהיא כבויה בדריבר ולכן אתה לא שומע.למיטב ידיעתי הכל דלוק.גם תוודא שבקודקים מופעל לך ה-AC3.איפה בודקים את זה?הבעיה ממש מוזרה. חשבתי שאולי איזה כבל התנתק, אז הוצאתי אותו לבדוק, אבל הכל היה תקין.כהחזרתי אותו למקום החזרתי את הביוס להגדרות מקוריות, היה סאונד לכמה זמן ואז הפסיק.משונה מאוד.יכול להיות בעיית חומרה, התחממות או משהו כזה?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר אני בודק עם התוכנה שבאה עם הלוח-אם של גיגהבייט.אגב זה לא עובד גם עם התקנת קודקים.אני מתחיל לחשוב שזו חומרה או משהו בסיסי במערכת ההפעלה.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אני לא יודע מה זאת התוכנה הזו, אבל תבדוק עם תוכנת מדיה, כמו BSPLAYER למשל, ועם מקור שאתה יודע שהוא AC3 (כמו DVD למשל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.