עבור לתוכן

תחליף ל 7600 GS שהלך לעולמו

Featured Replies

פורסם

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות.

בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה.

כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם)

ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים

ואין לי מושג מה כדאי.

יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק.

בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

פורסם

אתה הולך לשחק במשחקים?

אם כן - ומשחקים לא כבדים במיוחד, הייתי ממליץ על כך שתוסיף עוד כמאה ש"ח, ותקח את ה9500Gt, וספק זול וטוב כדוגמאת fsp 400pnr.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להחליף ספק.

עד כמה שאני מבין האופציות שלי הן משהוא בסגנון 9500GT או 8600GTS.

1.האם יש אופציות אחרות יותר טובות/משתלמות?

2.האם הספק יחזיק אותם?

3.מה עדיף?

לגבי המשחקים,בו נגיד ככה שיחקתי עם ה 7600 בקריסיס ברזולוציה של 1280X1024

והגדרות בינוניות-נמוכות וזה היה לי מספיק טוב,זה בערך הסטנדרט שלי.כל דבר מעבר זה שיפור מבורך

פורסם

אם יש לך מעט זמן לחכות (משהו כמו שבוע שבועיים) אמור להגיע ארצה ה HD4670. כרטיס שנותן ביצועים מעט מעל ל 9500GT ומתחת ל 9600GSO. הצריכת חשמל שלו ממש נמוכה ואפילו לא דורשת חיבור לספק כוח חיצוני. המחיר השקה שלו בארץ אמור להיות בערך 400 ש"ח פלוס מינוס.

אם החנות/יבואן מאשר לך את ההחלפה הזו אז זה לפי דעתי פשוט מעולה.

*זה הכרטיס:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1373

פורסם

אם יש לך מעט זמן לחכות (משהו כמו שבוע שבועיים) אמור להגיע ארצה ה HD4670. כרטיס שנותן ביצועים מעט מעל ל 9500GT ומתחת ל 9600GSO. הצריכת חשמל שלו ממש נמוכה ואפילו לא דורשת חיבור לספק כוח חיצוני. המחיר השקה שלו בארץ אמור להיות בערך 400 ש"ח פלוס מינוס.

אם החנות/יבואן מאשר לך את ההחלפה הזו אז זה לפי דעתי פשוט מעולה.

*זה הכרטיס:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1373

מחזק.

צריכת החשמל של הכרטיס הנ"ל במאמץ הינה כ55W.

זה כ150% מצריכתו של 9500GT במאמץ, ומעט פחות מצריכתו של 9600GT במאמץ. כאשר הוא נושק בביצועיו לביצועי 9600GT היקר ממנו.

הספק שלך יספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות .אני חושב שאני באמת ימתין ל HD4670.

ושאלה נוספת סתם מתוך סקרנות ,מהו הכרטיס מסך המשתלם ביותר שאיתו אפשר להריץ משחקים על HIGH

ברזולוציה של 1280X1024?

פורסם

באמת תלוי מה אתה מגדיר כמשחק. כי בשביל משחקים כמו CRYSIS אתה צריך משהו כמו HD4850 או 9800GTX ובשביל משחקים יותר שגרתיים גם 9600GT אמור להספיק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים