עבור לתוכן

עזרה באוברקלויקינג של מעבד e4500 (קירור סטוק)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר שוב מה הקטע עם היחס.

ולמה מחלק עדיף שיהיה מספר שלם?

עריכה:

70 מעלות במאמץ זה חם מדי?

[attachment deleted by admin]

פורסם

העדיפות היא לתדרי באס גבוהים ככל האפשר. המחלק שמאפשר להגיע לתדרים הגבוהים ביותר הוא 1:1, שכן במצב כזה, הזכרונות יעבדו במהירות כפולה מתדר הבאס, אך לא מעבר לכך וע"י כך ימזערו את השפעתן על תדר הבאס.

ולכן, כאשר ניתן להגיע לתדר מעבד זהה בשני דרכים (יציבות), האחת ע"י מכפלה גבוהה והשניה באמצעות תדר באס גבוה, נעדיף את תדר הבאס הגבוה.

לגבי הטמפ', היא גבוהה מידי.

פורסם

זה לא לגמרי נכון למשל אם הזיכרון הוא 800Mhz אז במקרים הבאים: 450*8 ו-9*400.. העדיפות למכפלה 9 כי עם מחלק של 2 מקבלים מהירות סטוק של זיכרון, ואילו עם באס 450 נצטרך לעשות אוברקלוק/underclock לזיכרון

פורסם
  • מחבר

מה מחמם לי כ"כ את המעבד? להוריד את המתח? ?כדאי לקנות איזה וונדטה?

פורסם

אני לא יודע מה המתח שלך כרגע אז קשה לומר.. אבל תנסה, יתכן שאתה נותן יותר מידי מתח.

יתכן שיש לך גם קירור חלש, איזה קירור יש לך?

פורסם
  • מחבר

שמתי 1.45V אבל בפועל יש לי 1.408V וקירור סטוק.

פורסם

המעבדים האלה חמים...

יש לי E8500 עם קירור מים, ברדיאטור מחוץ לחלון ובלילה המים ממש קרים במיכל, ברגיעה המעבד בסביבות 24 מעלות, בשניה שאני מפעיל פריים הוא קופץ ל 60, ונשאר שם, וברגע שאני מכבה אותו הוא חוזר ל 24 מעלות... ( תוך שניה ! )

אותה בעיה ב E4500 שלי, שמתפנק לו עם THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME, במנוחה הוא 30 מעלות, בשניה בשפעילים פריים הוא קופץ ל 65 מעלות ונשאר שם, בשניה שסגרתי הוא חוזר לאזור ה 30...

כל מעבד CORE 2 DUE שבדקתי עשה את זה, ולא כמו המעבדים הישנים של AMD שהיה לי איתם נסיון שעולים לאט לאט בטמפרטורה עד לנקודה מסויימת... אין לי מושג למה זה...

פורסם
  • מחבר

כמה בעיות:

1. כשאני מדליק בבוקר את המחשב לאחר שהיה מכובה בלילה, יש מסכים כחולים ולוקח למחשב פעמיים או שלוש נסיונות עד שהוא עולה.

2. בגלל המסכים הכחולים חשבתי שהבעיה ביציבות המעבד, בדקתי בתוכנת s&m ולא הייתה בעיה, אך משום מה ברגע הבדיקה המתח על המעבד ירד מ1.408 ל1.392 מה זה אומר?

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. אי יציבות לא מחייב במאמץ.. תנסה לרדת קצת עם הOC ולראות האם עדין יש מסכים כחולים, אם כי אני מציע שתפנה לסטיקי של פורום תמיכה טכנית ולפי ההסבר- תנתח את קובץ הDUMP.

2. זה מה שנקרא VDROP.. תעשה חיפוש ותקרא על זה קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים