פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים לאסוס יש תמיכה מובנית ברייד בגשר הדרומי,יציאת fire wireועיצוב של 8 פאזותיותר מתאים למרובעיםמה ההפרש במחיר?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר אוקיי שני הראשונים לא מעניינים אותי אני לא ישתמש בהם.. מה זה אבל עיצוב 8 פאזות??הפרש של איזה 50 שקל נראה לי..
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים רייד יכול להיות שימושי בעתידלפי דעתי שווה את ההפרשז"א מערכת ייצוב מתח טובה יותר,יש שיגידו שזה מיותר אבל זה תורם לאורך חיי הלוח לטווח ארוך
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים תוכל לאחד מספר של כוננים קשיחים ליחידה אחת,זה מאפשר גישה למספרכוננים במקביל זה תורם למהירות העבודה ושחזור מידע.לדוגמה, אם ב-RAID מחוברים שני כוננים קשיחים, ניתן לבצע פעולת כתיבה ארוכה אחת כשתי פעולות כתיבה נפרדות ובו-זמניות, כל אחת על כונן קשיח אחר. כך, הזמן שתיקח הפעולה יהיה, בקירוב, חצי מזמן פעולת כתיבה ארוכה אחת לכונן קשיח אחד.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים לאסוס יש תמיכה מובנית ברייד בגשר הדרומי,יציאת fire wireועיצוב של 8 פאזותיותר מתאים למרובעיםמה ההפרש במחיר?למה שהאסוס יהיה מתאים יותר למרובעי ליבה?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים האסוס יהיה טוב יותר למרובעים רק במקרה של OC בעתידהיות ומערכת ייצוב המתח למעבד טובה יותר.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים האסוס יהיה טוב יותר למרובעים רק במקרה של OC בעתידהיות ומערכת ייצוב המתח למעבד טובה יותר.אתה קובע שמערכת ייצוב המתח טובה יותר ל-OC, בגלל שיש לו 8 פאזות?כל מה שהפאזות האלה אומרות, זה אורך חיים גדול יותר למנגנון ייצוב המתח. במקום רגולטור אחד, יש לך 8 שעובדים אחד אחרי השני (כלומר בהסטת פאזה). התוצאה: כל אחד עובד פחות זמן ואורך החיים שלו יגדל בהתאם. אין לזה קשר לאיכות הרגולטור.לדעתי, ההבדלים בין 8 פאזות ל-10 פאזות או ל-12 פאזות הם גימיק שיווקי ותו לא.חוץ מזה, אם הרגולטור טוב יותר, הוא ישפיע באותה מידה על OC לכפולי ליבה, לא רק למרובעים, לא?
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כרטיס הקול של האסוס טוב יותר ויש לו יציאת E-sata למי שמעונייןאני אישית מעדיף את האסוס
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר אוקיי אז נלך עליו כנראה..דרך אגב יש דגם דומה שנקרא : ASUS P5QL PRO מה ההבדלים ביניהם??מוזר שאין את ה-P5QL-E בזאפ.. לא מוצא לי אותו..
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=P5QL-Eההבדל העיקרי הוא במערכת EPU 6 ENGINE שלא קיים בפרו (אשר שולטת על 6רכיבים עיקריים במערכת המחשב -מעבד, ערכת השבבים , כרטיס מסך , זכרון ראשי , דיסק קשיח ומאווררים).
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=P5QL-Eההבדל העיקרי הוא במערכת EPU 6 ENGINE שלא קיים בפרו (אשר שולטת על 6רכיבים עיקריים במערכת המחשב -מעבד, ערכת השבבים , כרטיס מסך , זכרון ראשי , דיסק קשיח ומאווררים).לא אומר לי הרבה אבל אני מניח שהפרו פחות טוב..מוזר בדרך כלל פרו מציין משהו יותר טוב :-)
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים חוץ מזה, אם הרגולטור טוב יותר, הוא ישפיע באותה מידה על OC לכפולי ליבה, לא רק למרובעים, לא?נכון מאוד מה שציינת לפני...הרגולטור ישפיע גם על כפולי הליבה אין ספק אבל במקרה של OC למרובע הוא יחווה עומס גדול יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.