פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים אני ראיתי תעדכון וזה פשוט מחריד ומגעיל כבעל בוקס אני מבועס הדשבורד נראה פשוט ילדותי וממש מזכיר את הWII .טוב זה לא חדש.מיקוסופט ולא מקוריים לקחו אלמנטים מאפל ונינטנדו.ויצרו דשבורד ממש מגעיל.http://www.youtube.com/watch?v=U9JonXfgKpg
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים אז אתה עוד אחד במועדון המאוכזבים מהדשבורד החדש ...לא נורא, רובנו חברים בו ...
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים האמת, אפילו שהדשבורד החדש לא משהו זה לא ממש מעניין אותי, גם ככה אקס בוקס זה למשחקים ואחרי שאני אתרגל אליו זה ממש לא יפריע לי.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים קודם כל אני לא מבין מה נראה לכם ילדותי בממשק הזה (חות מהאבאטרס)דבר שני כמו שאמרו פה מאתיים פעם זה לא חובה אתה תוכל להשתמש בממשק הישן.דבר שלישי כמה זמן אתה כבר מבלה בדאשבורד שזה יפריע לך ?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים לא יודע מה כולם אותי ה לא מעניין כול עוד בחדש אנחנו יכולים לעביר משחקים ל ארד דסיק חוץ מהעדכון הה שהדשבורד יהיה בצורה של ......
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים הייית שמח לדעת מה עוד MS הוסיפה בעדכון הזה, כי לפי מה שראיתי אף אחד לא ממש יודעמישהו שחרר מידע מלא על כל הצדדים שישפיעו על אילו שיש להם XBOX360 קצת.. שונה מהרגיל?אני מקווה שהתגובה הזאתי לא תמחק, כי אני לא רואה שדיברתי על פריצות וכולי ;Dאז בבקשה, אפשר לעדכן? מה זה משנה חוץ מה דאשבורד? זה כמו סתיו שעבר? באנים לכולם? :'(תודה רבה מראש!
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים הייית שמח לדעת מה עוד MS הוסיפה בעדכון הזה, כי לפי מה שראיתי אף אחד לא ממש יודעמישהו שחרר מידע מלא על כל הצדדים שישפיעו על אילו שיש להם XBOX360 קצת.. שונה מהרגיל?אני מקווה שהתגובה הזאתי לא תמחק, כי אני לא רואה שדיברתי על פריצות וכולי ;Dאז בבקשה, אפשר לעדכן? מה זה משנה חוץ מה דאשבורד? זה כמו סתיו שעבר? באנים לכולם? :'(תודה רבה מראש!ממש חשאי אתה...יש לך אזהרה שניה מתוך שלוש על דיון בפריצות. בשלישית תורחק מהפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.