פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים היייש לי ויסטה ואני משתמש בעיקר במדיה סנטר! כשאני רוצה לכבות את המחשב ולישון או סתם לצאת מהבית אז אני מכבה דרך השלט שרכשתי (של מיקרוסופט MCE) ואז זה נכנס למצב שינה מלא!! כך שהמחשב כאילו ניכבה לגמרי.. אבל נדלק בשניות ולאותו מצב כמו שכיביתי ;D הבעיה היא שגם תזוזה של העכבר או סתם לחיצה על המקלדת מדליקה את המחשב וזה דיי מציק כי הם על השולחן רוב הזמן...יש דרך שהמחשב יכנס למצב שינה אך ורק דרך השלט יש לכם משג איך?HELP...
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים היי.אין לי נסיון עם הויסטה, אך לפי מה שזה נשמע לי אלו הגדרות של המערכת.כשאני מכניס את המחשב שלי לסליפ מוד הוא נפתח רק ע"י לחיצה על המקלדת ולא הזזת עכבר (כי זה באמת לא הגיוני שכשהעכבר יזוז בטעות המחשב יידלק שוב).תחפש בקונטרול פאנל תחת הגדרות "Power options". אני מאמין שזה נמצא שם.לגבי רק מהשלט אני לא יכול לעזור לך, מצטער.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר כן גם אני חושב כך אבל פעם אחרונה ששחקתי רק הרסתי... :-\לכן אני מבקש עזרה ממכם :'(
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים לפי מה אהתה אומר מחשב נכנס להמתנה STANDBY ולא למצב שינה HIBERNATION . צריך להגדיר לו שיכנס לשינה וגם להגדיר שיש מצב שינה.החי פשוט בוויסטה לעשות ENABLE ל מצב שינה זה עם פקודהpowercfg /h on
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים תחפש ב"עזרה ותמיכה"של ויסטה הסברים למצבים שיש בכבוי.וגםhttp://www.mydigitallife.info/2007/10/12/what-is-the-differences-between-sleep-standby-and-hibernate-in-vista/
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים אתה יכול להגדיר שמקלדת ועכבר לא "יעירו" את המחשב ממצב שינה בהגדרות צריכת החשמל שלהם ב device manager.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר אתה יכול להגדיר שמקלדת ועכבר לא "יעירו" את המחשב ממצב שינה בהגדרות צריכת החשמל שלהם ב device manager.היכן?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.