עבור לתוכן

קונה מחר מחשב וחייב עזרה! Vendetta 2?!

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל - אני קונה מחר מחשב ואני צריך עזרה בבחירת קירור.

בהתחלה הלכתי על ה-Tuniq Tower 120, אבל הוא אינו במלאי (קונה מנעה) אז המוכר הציע לי את נינג'ה (שתכלס לא כל כך נראה לי) והוונדטה 2.

עכשיו אני חופר כבר חודשים לקראת המחשב הזה, וחפרתי גם הרבה על קירורים, והייתי נעול די הרבה זמן על הביג טייפון, ולאר מכן זה התחלף לטוניק. לא ממש בדקתי על הוונדטה. הוא באמת ברמה שלהם? q9550 ואולי בעתיד אוברקלוק (בגלל זה חשוב לי קירור איכותי ביותר).

יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

אודה לתגובות מהירות.

עריכה:

מה שהיה לי טוב גם בטוניק זה פאנל חיצוני שדרכו היה אפשר לשלוט במהירות המאוורר. יש משהו בסגנון בוונדטה?

פורסם

קח את הV2 הוא מעולה.. תתחדש

פורסם
  • מחבר

קח את הV2 הוא מעולה.. תתחדש

אין לו אפשרות לקביעת מהירות המאוורר, נכון?

כדאי להחליף מאוורר?

הוא ברמה של ביג טייפון?

חח, אני מרגיש כמו ילד בגן, אבל עניין הקרירות של הרכיבים השונים חשוב לי מאוד, ועקב זה שלא עשיתי שיעורי בית על הוונדטה, אני קצת בלחץ...

אני נוטה מאוד לוונדטה כי לפי מה שאני רואה ברשת הוא מצויין, אבל סתם אני צריך לדעת ב"טבלה" איפה הוא עומד ביחס לשני הדגמים שחשבתי פעם לקנות.

תודה.

פורסם

ה- Vendetta 2 קריר יותר מה- ultra extreme 120 לפי ביקורות שונות בנט, אז אני מאמין שאתה יכול לקחת אותו בשקט...

פורסם
  • מחבר

ה- Vendetta 2 קריר יותר מה- ultra extreme 120 לפי ביקורות שונות בנט, אז אני מאמין שאתה יכול לקחת אותו בשקט...

טוב, יאללה, גם יפה וגם אופה...

נקנה אותו, ואם אני אראה ששווה להחליף לו מאוורר אז נחליף...

פשוט התאהבתי בכפתור של הטוניק שאיפשר לווסט את המהירות...

טוב, יאללה לא נורא...

תודה רבה לכם!

פורסם

ה-OCZ Vendetta 2 אינו טוב יותר מה-TRUE120, לפחות לא באופן חד משמעי. המון ביקורות שסותרות את עצמן, מבחנים סינתטיים ושיטות מוזרות במיוחד לבדיקת ביצועים קירורים. אבל כולם מסכימים שהם פחות או יותר באותה הרמה.

לא, לV2 אין פוטנציומטר בשביל לשחק עם מהירות המאוורר.. ואני חושב שאתה לא צריך את זה, אתה יכול לשלוט על המאוורר עם SpeedFan - יש מדריך בחתימה שלי.

ואני לא חושב שתצטרך להחליף שום מאוורר, המאוורר שלו בסדר גמור: זהו קירור מאוד שקט (במהירות סטנדרטית של המאוורר) ביחס לרמת הקירור שהוא יתן למעבד שלך. והוא בהחלט ברמה של BigTyphoon, וכדאי שתעיין בדיון הבא באותו נושא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362364.0

פורסם
  • מחבר

ה-OCZ Vendetta 2 אינו טוב יותר מה-TRUE120, לפחות לא באופן חד משמעי. המון ביקורות שסותרות את עצמן, מבחנים סינתטיים ושיטות מוזרות במיוחד לבדיקת ביצועים קירורים. אבל כולם מסכימים שהם פחות או יותר באותה הרמה.

לא, לV2 אין פוטנציומטר בשביל לשחק עם מהירות המאוורר.. ואני חושב שאתה לא צריך את זה, אתה יכול לשלוט על המאוורר עם SpeedFan - יש מדריך בחתימה שלי.

ואני לא חושב שתצטרך להחליף שום מאוורר, המאוורר שלו בסדר גמור: זהו קירור מאוד שקט (במהירות סטנדרטית של המאוורר) ביחס לרמת הקירור שהוא יתן למעבד שלך. והוא בהחלט ברמה של BigTyphoon, וכדאי שתעיין בדיון הבא באותו נושא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362364.0

תודה רבה נייקי, עזרת לי מאוד!

פורסם

בשמחה. תתחדש, ותנצל טוב את הקירור.. אחרת חבל על כספך ;)

פורסם
  • מחבר

בשמחה. תתחדש, ותנצל טוב את הקירור.. אחרת חבל על כספך ;)

חח אל תדאג לי.

אחרי שאני אנצל את הכוח של המפרט שלי וארצה פלוס לביצועים אני אחזור לפורום כדי לקבל עזרה באוברקלוק (הראשון שלי) ואני בטוח שאם אני לא אנצל את הקירור אתם תוודאו שאני אנצל את האמאמא שלו ;D.

שוב תודה!

פורסם

אל תשכח לספר לנו על המעלות שאתה מקבל (Vendetta 2+Q9550), ב- Idle ובמאמץ, אני שוקל להחליף את ה- V1 שלי בקירור הנ"ל.

פורסם

השיפור לא יהיה רציני adiz. חבל על הכסף, כי אני מניח שלא תצליח למכור את הV1 באותו מחיר שתקנה V2.

פורסם

מדובר ב- TT V1 מול OCZ V2, אומנם ה- V1 נחשב לקירור מעולה, אבל ב- OC גבוה נראה לי שה- V2 יתן מעלות קרירות משמעותית.

פורסם

אני לא מסתמך כלכך על נתונים כאלו, אין לנו מושג איך הותקן הקירור (עם כל הכבוד לבחור שבדק את המעלות).

אני יודע שה- V1 יותר טוב מהטייפון.

אני מקבל ב- Q9550@3.5 מקסימום 60c מעלות בבדיקת מאמץ של כמה שעות (OCCT, טמפ' החדר בבדיקה ספציפית זו היו 31c, המאוורר של ה- V1 על 1700RPM), אני מאמין שעם מזגן הוא לא עובר את ה- 55 במאמץ. מעלות בעבודה שותפת כ- 30-45.

לגבי ההחלפה, עוד נראה 3.5 זה רק ההתחלה (עדיין לא הייתי צריך לעלות מתח, מתח VID הוא 1.25v)... ;)

פורסם

בהצלחה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים