עבור לתוכן

המסך הכי טוב למשחקים, 24", תקציב 4000+

Featured Replies

פורסם

שלום.

קראתי הרבה מאוד כתבות, ביקורות (ובייחוד את המדריכים כאן באתר), סקרתי הרבה מאוד חברות והרבה מאוד דגמים, ואני עדיין לא מצליח להחליט איזה מסך לקנות. אני כבר שלוש-ארבע שנים עם LG E700B 17" CRT, ואני חייב לעבור ל- LCD, שאותו אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים.

בעקרון, אשתמש בו ל- 60% משחקים, 40% עבודה משרדית (גלישה באינטרנט וכו'). סרטים ועבודה גראפית לא חשובים כלל.

אני מעוניין ב- 24", כי זה הגודל המינימלי שמסוגל ל- 1080P (אם אני לא טועה). התקציב שלי גבוה, 4000 ש''ח ומעלה, אבל בלי חריגות גדולות מדי.

לפי מה שהבנתי, ההימור הכי בטוח יהיה ללכת על פאנל IPS מחברה איכותית, כי הוא ה- All Arounder הכי טוב. הבעיה - הוא נדיר, יחסית.

שקלתי את האפשרויות הבאות:

NEC LCD2490WUXi - כנראה המסך הטוב ביותר לשימושים שלי, אבל לא נמכר בארץ. גרסת ה- 26" מעולה, ונמצאת בארץ, אבל עולה פשוט יותר מדי.

DELL 2408WFP - לחכות שתגיע הגרסה החדשה, אבל גם אז לא בטוח שהוא יהיה טוב כמו מסך IPS איכותי. בין מסכי ה- VA הוא כנראה (?) הכי טוב.

HP LP2475w - מסך IPS חדש שנראה מבטיח מאוד. יש סיכוי שיגיע לארץ? בדומה ל- Dell גם ל- HP יש נוכחות חזקה פה.

Hazro HZ24Wi - שמעתי שהוא טוב, IPS, אני לא חושב שיש סיכוי גדול שהוא יגיע לארץ.

מה אתה אומרים?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

סליחה שאני לא עונה תשובה חד משמעית , אבל מכל המסכים שציינת , נראלי הHP הוא הכי משתלם מבחינת מחיר למרות שהוא לא ממש יפה , אבל במחיר הזה והאיכות וכל זה שלו זה לא משנה , הוא עולה חצי מהתקציב שאתה מוכן להשקיע , והוא נותן תמורה טובה , לפי מה שקראתי עליו עכשיו..

ת'אמת אני בעצמי חם עליו עכשיו... :jump: חחח אני מאוד מקווה שהוא יגיע לארץ...

פורסם

דווקא All Arounder הכי טוב הוא S-PVA. ל-IPS יש יתרון בגרפיקה, ל-S-PVA יש יתרון במסמכים, סרטים ומשחקים.

היחיד שנמכר בארץ מהדגמים שציינת הוא Dell 2408WFP. בהתחלה שקלתי לרכוש אותו, אבל בגלל ריבוי בעיות וחוסר יכולת של Dell לפתח מוצר טוב בפעם הראשונה הוציאו את כל החשק. אין לי כוח לחכות לגרסה החדשה וגם היא בטח תהיה עם בעיות. שלא נדבר על האחריות האפורה בארץ.

לדעתי האפשרות הכי טובה זה Eizo, אם יש כסף. מדובר במסך בליגה אחרת לגמרי, מיוצר ביפן ומשווק בארץ עם אחריות של קרט. אולי נתארגן ונעשה רכישה קבוצתית.

פורסם

אני חושב שכסף כזה כבר עדיף להשקיע במסך טלויזיה ולא מחשב..אני הייתי הולך על ה HP, אם התקציב שלך 4000 , אתה בטוח תוכל לקנות אותו ולהביא לארץ.

CHIMES

וסליחה , אממ ה HP יגיע לארץ? חח דווקא ממש אהבתי אותו, קראתי עליו וכל זה..נראלי הכי משתלם..ואם לא..משתלם להביא אותו מחו"ל? כמה זה יעלה עם המסים וכל זה בערך?

אגב, מה ההבדל בין ה S IPS ל S PVA ? אתה אומר שזה מתאים לגרפיקה וההוא לסרטים ומשחקים , למה? יש כזה הבדל?

פורסם

מסך מחשב איכותי בהרבה מכל טלוויזיה שיש בשוק.

פורסם
  • מחבר

דווקא All Arounder הכי טוב הוא S-PVA. ל-IPS יש יתרון בגרפיקה, ל-S-PVA יש יתרון במסמכים, סרטים ומשחקים.

אז איך שפאנל ה- IPS (וה- H-IPS במיוחד) הוא כה נחשק, וברגע שמתגלה מסך כזה, אנשים רבים מעוניינים בו?

לדעתי האפשרות הכי טובה זה Eizo, אם יש כסף. מדובר במסך בליגה אחרת לגמרי, מיוצר ביפן ומשווק בארץ עם אחריות של קרט. אולי נתארגן ונעשה רכישה קבוצתית.

יש להם מספר דגמים במחלקת ה- 24". על איזה דגם ספציפי חשבת?

* ועוד דבר. רציתי לדעת אם זה נכון שהגודל המינימלי במסכי מחשב שתומך ב- 1080P הוא 24".

אני לא מעוניין לקנות בחו"ל ולהביא לארץ, זה יסבך את כל עניין האחריות, שבמסכים זה חשוב. אני מעדיף לקנות בארץ.

פורסם

אז רק שניה , אפשר לקבל פה המלצה לדגם ספציפי של מסך 24'' שמתאים בעיקר למשחקים?

בנתיים רק שמות של חברות נזרקו פה.

פורסם

אז זהו , שלגבי עניין האחריות אני לא בטוח , נראלי HP יכולים לעשות יעני גם בארץ אחריות , צריך לבדוק את זה...רק ליתר ביטחון..

פורסם

אז רק שניה , אפשר לקבל פה המלצה לדגם ספציפי של מסך 24'' שמתאים בעיקר למשחקים?

בנתיים רק שמות של חברות נזרקו פה.

הדגמים שצויינו כאן מתאימים בעיקר לעבודה משרדית, סרטים וגרפיקה ברמה לא מקצועית. במשחקים הם לא מצטיינים במיוחד (הם אחלה, אבל TN יהיה יותר טוב) ואם אתה מחפש מסך בעיקר למשחקים עדיף לרכוש TN בחצי מהמחיר של Dell 2408WFP.

פורסם

הדגמים שצויינו כאן מתאימים בעיקר לעבודה משרדית, סרטים וגרפיקה ברמה לא מקצועית. במשחקים הם לא מצטיינים במיוחד (הם אחלה, אבל TN יהיה יותר טוב) ואם אתה מחפש מסך בעיקר למשחקים עדיף לרכוש TN בחצי מהמחיר של Dell 2408WFP.

דווקא ראיתי שהמסך לא קיבל ביקורות מזהירות באינטרנט.

יש המלצות נוספות?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל לא הייתי על המחשב יומיים בערך.

נראה לי שלא כדאי ללכת על מסך TN, פרט לזמני תגובה הוא לא משהו בעליל.

אשאל שוב - איזה דגם ספציפי של Eizo תהיה מעוניין לקנות בקנייה קבוצתית?

ועוד דבר - האם זה נכון שהגודל המינימלי במסכי מחשב (ברזולוציה טבעית) שמסוגל ל- 1080P ומעלה הוא 24"?

פורסם

תשמעו , חרשתי את הרשת ומצאתי מסך מעניין מאוד.

הוא חדש מאוד, אין עליו הרבה ביקורות אבל עושה רושם שהוא תותח.

אני מראש שיגיד שהוא עם GLOSS למי שלא אוהב.

מדובר ב- Samsung 2443BWX.

תבדקו בעצמכם וחוו דעתכם.

פורסם

כמו שאר סדרת ה-xx43BWX, רק המסגרת מבריקה. ומעבר לנתונים באתר של סמסונג הוא עדיין מהווה הימור מוחלט.

אשאל שוב - איזה דגם ספציפי של Eizo תהיה מעוניין לקנות בקנייה קבוצתית?

ועוד דבר - האם זה נכון שהגודל המינימלי במסכי מחשב (ברזולוציה טבעית) שמסוגל ל- 1080P ומעלה הוא 24"?

ה-S2431W שלהם הוא האופציה הכי טובה היום למסך "24 עם פאנל S-PVA ומכלול צבעים סטנדרטי.

יש מספר מסכי "22-23 עם רזולוציה של 1920x1200, אבל הם די נדירים.

פורסם

בדיוק. אם אתה רציני אפשר לדבר עם החנות. אולי נקבל הנחה. שלח מסר בפרטי. אני לא מבטיח שאענה היום. מחר אני טס לחו"ל.

פורסם

כמו שאר סדרת ה-xx43BWX, רק המסגרת מבריקה. ומעבר לנתונים באתר של סמסונג הוא עדיין מהווה הימור מוחלט.

ה-S2431W שלהם הוא האופציה הכי טובה היום למסך "24 עם פאנל S-PVA ומכלול צבעים סטנדרטי.

יש מספר מסכי "22-23 עם רזולוציה של 1920x1200, אבל הם די נדירים.

אתה בטוח שרק המסגרת מבריקה? לפי התיאורים באינטרנט זה הכל GLOSS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים