עבור לתוכן

עזרה| איך לתזמן את הזכרון?

Featured Replies

פורסם

את הזכרונות שלי אתם יכולים לראות במפרט.

הבעיה שהזכרון שלי צריך להיות מתוזמן 4-4-4-12 ב2.1V אבל מסיבה כלשהי הוא מתזומן על 5-5-5-18 ב2.1V (לפי תונכת CPU-Z).

השאלה איך לתזמן את הזכרונות שיהיו 4-4-4-12, ואפילו לעשות לוOC מעל ל800 MHZ לכיוון ה900+ ?

ועוד שאלה קטנה, תוצאות המבחן בסופר פאי. מושפעות מביצועי המעבד או הזכרון?

אשמח מאוד למדריך.

תודה.

פורסם

תוצאות של Super PI מושפעות ישירות מביצועי המעבד, אך יש גם השפעה מסוימת של לוח אם וזיכרון.

בשביל מה לך לבצע אוברקלוק לזיכרונות? זה לא יתן לך יותר מידי.. מה שכן, אם תרצה לשנות את התזמונים לכפי שהם אמורים להיות, פשוט כנס לביוס ותגדיר אותם בצורה הנכונה. בד"כ ברירת המחדל של לוח אם היא להפעיל הכל על AUTO וזה לא כ"כ מדויק, זכרונות של 1066 לפעמים פועלים ב800MHZ ותזמונים של 44412 ב55518 וכו'....

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לביוס ולא מצאתי איפה לתזמן אותם. מצאתי רק כמה וולט לשים, וכתבתי +0.3 כיוון שברירת המחדל בלוחות של ג'יגהבייט היא 1.8V

פורסם

בחלון הראשי תעשה CTRL F1 ואז תכנס לחלון בו אתה בוחר מתחים, עכשיו יהיו לך שם תזמונים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

תזמנתי, עכשיו איך אני יודע שהזכרון יציב?(אם בכלל צריל לבדוק יציבות)

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך לבדוק יציבות, אבל אם אתה רוצה, תוריד OCCT.

פורסם

כל עוד על המודולים של הזכרונות רשום את התזמונים שבחרת.. או בדף המוצר באתר היצרן.. כולל מתח כמובן, אז אין טעם לבדוק יציבות. מה שכן תלך על המתח המקסימלי שהיצרן מציע. למשל אם כתוב בדף היצרן 1.8-2.1 תלך על 2 או 2.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים