עבור לתוכן

9800GT with pentium D 3.4GHZ רגע לפני קניה

Featured Replies

פורסם

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר..

עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים

אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות

לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

פורסם

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר..

עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים

אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות

לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

אם המעבד עובד על 3.++ ג'יגה רוב המשחקים (למעט קרייסיס) צריכים לעבוד על פרטים מקסימלים חלק.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

אבל השאלה עד כמה זה ישפיע ב crysis למרות שאין בעייה להגיע איתו ל 4 GHZ

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ פשוט אני רוצה כבר מחר לקנות אותו אני חודשים בלי מחשב! :kopfpatsch:

אני יתבאס ממנו בגלל המעבד או לא?

פורסם

לא נראה לי

זה מעבד סבבה

פורסם

ונגיד שכן , אז ?

אתה חושב שאם תקנה 9500 אז תתבאס פחות?, הרי אם לפני זה זה לא סיפק אותך אז עכשיו זה עוד יותר לא יספק אותך.

בקיצור יש לך מעבד בסדר ולא משהו גרוע (ואתה יודע את זה), קנה את הכרטיס שהכי כדאי לקנות היום מבחינה תקציבית בהנחה שאתה באמת רוצה לשחק נורמאלי מבחינת ההגדרות הגרפיות ותהנה.

אני מניח שלא כדאי להוציא יותר מ 700 ש"ח עליו (בטוח יש אותו איפושהו בפחות). אם אתה מתכנן שידרוג מעבד בעתיד הקרוב אז כל התרד הזה לא רלוונטי וכדאי לפחות 4850 או 9800GTX+.

אם כל מה שנאמר כאן כבר ידעת אז אני מניח שלא קלעתי בדיוק לבעיה שלך, והפיתרון במקרה זה הוא מס' הטלפון הבא:

פסיכולוג-1-800 , לפעמים מילות חיזוק זה משהו שדרוש לפני קנייה אז אני בהחלט יכול להבין אותך ;D .

פורסם
  • מחבר

שמע כבר עשיתי טעות לפני 3 שנים קניתי את המחשב המסריח הזה מבלי להתייעץ כאן עכשיו לפני חצי שנה עשיתי עוד טעות קניתי X1950XT משומש שדווקא יואמר לטובתו פעם ראשונה שהוא סיפק אותי אבל אז הוא נשרף.. ונתקעתי אז הפעם החלטתי ללכת על ה the best... אני יחכה שהוא ירד ל 600 שקל (כרגע 650) ואני יקנה אותו.

פורסם

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL

אחריות: שנתיים.

מחיר: ¤627

ב- IQPC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים