עבור לתוכן

עזרה - vendetta 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם מרחת בכמות נכונה אז אתה לא תצטרך למרוח שוב.. רק תנקה בשוליים את השאריות במקרה ושמת קצת יותר מידי.

יש ממש קצת יכול להיות שבגלל הזה הקירור לא מתפקד כראוי??

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תן תמונה ונראה!!!!! תקפיד שבתמונה נראה היטב גם את המעבד וגם את הבסיס של הקירור!

פורסם
  • מחבר

תן תמונה ונראה!!!!! תקפיד שבתמונה נראה היטב גם את המעבד וגם את הבסיס של הקירור!

1. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpOpt4Vx.jpg

2. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpHeXesr.jpg

3. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpNJuP87.jpg

4. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpgX0sg7.jpg

פורסם

אני לא יודע אם זה יפתור לך את בעית הטמפרטורה אבל שמת יותר מידי משחה תרמית. שמת את כל המשחה שהייתה בשקית? זה נראה כך.

נקה קודם כל את הקירור עם נייר או מטלית, ואז תן פיניש עם אלכוהול- נראה שיש מספיק על המעבד. לאחר מכן תעבור אל המעבד. יש שם מוט קטן ממתכת שמחזיק את המעבד נעול למקומו, תשחרר אותו ע"י לחיצה קלה כלפי מטה ומשיכה הצידה הרחק מהמעבד. הרם את המסגרת שמחזיקה את המעבד, אל תוציא את המעבד ממקומו. קח נייר או צמר גפן, הרטב אותו עם אלכוהול- אבל ממש קצת כי אתה לא רוצה שיטפטף על הלוח.. ותנגב היטב את המסגרת שהרמת. לאחר מכן קח מקל אזניים הרטב גם אותו ותנער אותו היטב כדי שלא יטפטף- ואז תנקה מסביב למעבד.. אבל אל תגע בסלוט עצמו ובשום דבר פרט לחלק המתכתי של המעבד- החלק הכסוף.

כל פאשלה באחריותך. אם אתה לא יודע תבקש ממישהו שיודע לעזור לך.

נ.ב. סידור הכבלים במארז שלך נמצא במצב בין "על הפנים" ל"גרוע". אני מציע שתסדר אותו זה ישפר את מעבר האויר במארז ויסייע לV2 לקרר היטב את המעבד, כמו שהוא יודע לעשות. אתה מוזמן להכנס לת'רד שבסטיקי שנקרא "הקירורים שלכם" בעמוד האחרון יש תמונות של מארז מסודר כמו שצריך, אתה לא חייב שזה יראה בידיוק כך, אבל שיהיה כמה שיותר דומה לזה. בנוסף כמה מאווררים יש לך במארז? היכן הם ממוקמים? ולאיזה כיוון כל אחד דוחף אויר?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה יפתור לך את בעית הטמפרטורה אבל שמת יותר מידי משחה תרמית. שמת את כל המשחה שהייתה בשקית? זה נראה כך.

נקה קודם כל את הקירור עם נייר או מטלית, ואז תן פיניש עם אלכוהול- נראה שיש מספיק על המעבד. לאחר מכן תעבור אל המעבד. יש שם מוט קטן ממתכת שמחזיק את המעבד נעול למקומו, תשחרר אותו ע"י לחיצה קלה כלפי מטה ומשיכה הצידה הרחק מהמעבד. הרם את המסגרת שמחזיקה את המעבד, אל תוציא את המעבד ממקומו. קח נייר או צמר גפן, הרטב אותו עם אלכוהול- אבל ממש קצת כי אתה לא רוצה שיטפטף על הלוח.. ותנגב היטב את המסגרת שהרמת. לאחר מכן קח מקל אזניים הרטב גם אותו ותנער אותו היטב כדי שלא יטפטף- ואז תנקה מסביב למעבד.. אבל אל תגע בסלוט עצמו ובשום דבר פרט לחלק המתכתי של המעבד- החלק הכסוף.

כל פאשלה באחריותך. אם אתה לא יודע תבקש ממישהו שיודע לעזור לך.

נ.ב. סידור הכבלים במארז שלך נמצא במצב בין "על הפנים" ל"גרוע". אני מציע שתסדר אותו זה ישפר את מעבר האויר במארז ויסייע לV2 לקרר היטב את המעבד, כמו שהוא יודע לעשות. אתה מוזמן להכנס לת'רד שבסטיקי שנקרא "הקירורים שלכם" בעמוד האחרון יש תמונות של מארז מסודר כמו שצריך, אתה לא חייב שזה יראה בידיוק כך, אבל שיהיה כמה שיותר דומה לזה. בנוסף כמה מאווררים יש לך במארז? היכן הם ממוקמים? ולאיזה כיוון כל אחד דוחף אויר?

יש 3 אחד מכניס אחד מוציא ועוד אחד בדלת המארז..

ואני יכול לנקות את המעבד בלי לפרק אותו?? למה זה נראה לי קצת מסוכן..

עכשיו בעניין הסידור , ניסיתי לסדר אבל יש לספק הזה הרבה כבלים שאין מקום אחר לדחוף אותם!

עכשיו גם כשאני מחזיר את הסטוק הטמפ' גבוהות וזה לא היה ככה בעבר..

הפתרון היחידי זה לנקות את המשחה ולמרוח חדשה?? על הקירור ועל המעבד? ואין הרבה משחה על המעבד..

פורסם

תשמע התמונות לא מי יודע מה, בלי לפגוע, כך שאני לא יכול להיות בטוח שאכן יש הרבה על המעבד. מה שבטוח זה מספיק הרבה בשביל לצאת מגבולות המעבד, שזה מספיק הרבה בשביל שתסיר חלק מזה. ואני לא אמרתי שתפרק את המעבד ותסיר את המשחה, אמרתי שתפתח את הנעילה של המעבד בסלוט שלו, ותנקה מסביב וגם שתנקה את המסגרת שנועלת אותו במקומו (בסלוט שלו). וכמו כן בגלל שיש מספיק על המעבד, עדיף שתנקה את המשחה מבסיס הקירור.

פורסם
  • מחבר

תשמע התמונות לא מי יודע מה, בלי לפגוע, כך שאני לא יכול להיות בטוח שאכן יש הרבה על המעבד. מה שבטוח זה מספיק הרבה בשביל לצאת מגבולות המעבד, שזה מספיק הרבה בשביל שתסיר חלק מזה. ואני לא אמרתי שתפרק את המעבד ותסיר את המשחה, אמרתי שתפתח את הנעילה של המעבד בסלוט שלו, ותנקה מסביב וגם שתנקה את המסגרת שנועלת אותו במקומו (בסלוט שלו). וכמו כן בגלל שיש מספיק על המעבד, עדיף שתנקה את המשחה מבסיס הקירור.

אז לנקות הכל טוב טוב ואחרי זה קצת עם אלכוהול ולמרוח משחה רק על המעבד, על הקירור לא צריך??

פורסם

טוב שיהיה! HAVE IT YOUR WAY!

הנה זוהי הכמות שאתה צריך לשים:

TIM_Before_Spread.jpgTIM_After_Spread.jpg

פורסם

החלק הזה הוא לתושבת של AMD.

פורסם
  • מחבר

תקשיבוו יש לי בעיה רצינית, מאז שהוצאתי את הסטוק והכנסתי את ה וונדטה החום של המעבד בשמים.. עכשיו גם כשאני מחזיר את הסטוק החום על הפנים.. וזה אף פעם לא היה ככה, למשל פעם המעבד לא היה עובר את ה 60 מאמץ!!! עכשיו הוא מגיע 70 - 73 מאמץ! ...

אז אני בעצם שואל אתכם מה השתבש לי פה?? כי זה לא היה ככה ופתאום הכל על הפנים...

פורסם

עכשיו חיברתי אותו בשיטת האיקס שהסברת והטמפ' עכשיו היא 44 בלי המאוורר, עכשיו אני מחבר את המאוורר בצד שמכניס או בצד שמוציא?? איך לחבר אותו?

בתגובה שלך שאני מצטט המצב היה נראה טוב, אני לא מבין איך זה עלה שוב. רק היית צריך להתקין את המאוורר.

פורסם

ממש בלי להעליב... אני חושב שאתה צריך משהו שמבין שיבא ויעזור לך...

כי כל פעם שאתה נוגע במשהו אתה רק מחמיר את המצב...(שוב, בלי להעליב זה פשוט המצב ואני רק רוצה לטובתך).

פורסם
  • מחבר

עכשיו ניקיתי את המעבד ואת הקירור ומרחתי משחה מחדש והטמפ' ירדה בעוד 7 מעלות... ושמתי לב שהמשחה יבשה מאוד, זה אומר שהיא לא טובה?? יכול להיות?

פורסם

המשחה בסדר.

אם קשה לך למרוח אותה אז אל. פשוט תעשה 6 בקודות (שתי שורות של 3) קטנות(!) על המעבד, תניח את הקירור עליו ותלחץ מעט כדי להיות בטוח שהמשחה התפשטה כראוי על כל המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים