עבור לתוכן

שאלה על כרטיסי מסך וזיכרון

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים.

בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון.

איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?)

כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3)

נ.ב.

לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר יודע כל מה שאני צרך לדעת על זה.

פורסם

\\

פורסם

תגיד יאיר, קראת בכלל מה הוא צריך? הוא מתכוון לזיכרון על הכרטיס מסך עצמו. קצת קריאה.

פורסם

יע

פורסם
  • מחבר

דיי דיי, החבוב העיר בצדק, ואם היית מביט במפרט שמצורף היית מבין בדיוק למה אני מתכוון. זה גם לא הגיוני שאני אגיד שאני עורך וידאו או משחק במחשב עם 512MB (אנחנו חיים ב-2008) זיכרון על המחשב, ובגלל עריכת וידאו 2 ג'יגה זה מינימום.

בכל מקרה, אולי לא הייתי הכי ברור בעולם אבל אנחנו בפורום של כרטיסי מסך, והשאלה על כרטיסי מסך, ועדיין לא קיבלתי תשובה אם ואיפה אני אראה הבדל בין חצי ג'יגה לג'יגה של זיכרון על הכרטיס מסך עצמו?

מבחנים ברשת מראים כמעט הבדל בביצועים במשחקים, השאלה איפה כן אמור להיות הבדל תאורטית (ואיך זה מתנהג בעריכה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים