עבור לתוכן

תופעה מוזרה - כנראה חוסר בזכרון

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים ,

אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר...

משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה).

אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני סוגר תוכנה אחרת כבדה ואז היא כן נפתחת.

השאלה היא מה הולך פה? במחשב הקודם שלי זה מעולם לא היה והוא ישן יותר יחסית , בלפטופ אומנם יש לי ויסטה , אבל גם שם זה לא קרה מעולם....

יכול להיות שיש בעיה בניהול הזכרון של הווינדוס שלי? שהוא לא משחרר זכרון של תוכנות שאני כבר סוגר..?

בבדיקה ב task MGR מופיע שיש לי 2 ג'יגה זכרון פנוי.. (מצ"ב תמונה).

מה יכולה להיות הבעיה של התופעה המוזרה הזאת?

נ.ב.

הרגע ניסיתי לפתוח paint brush וזה נתן לי הודעת שגיאה failed to create an empty document , לאחר שסגרתי 2 טאבים ב IE הוא כן נפתח.

ממש ממש מוזר!

תעזרו לי עם זה בבקשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

תריץ בדיקת MEMTEST. ותבטל overclock אם עשית. ואל תשכח להריץ אנטי וירוס וחומת אש.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לינק ל MEMTEST

ואין לי OC , אני מריץ AVAST קבוע

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

שאלה ,

איך אני יכול להריץ את התוכנה ישירות מ USB ?

יש איזושהי הגדרה מסוימת בשביל להפוך USB ל bootavble?

פורסם

היי

זה בדיוק מה שקורה אצלי.

אתה פותח המון טאבים, פתאום תשים לב שכשאתה עושה CTRL + ALT + DELET ה- IE EXPLORER יקח לך משהו כמו חצי גיגה - גיגה שלם של זכרון

לפעמים אפילו אם תצא לגמרי מה IE7, עדיין אם תלחץ שוב CTRL ALT DELET יופיע שם במשימות ש iexplorer רץ ולוקח לך כמות משאבים משוגעת.

מה שעושים זה, נכנסים למנהל המשימות, אחרי שפותחים מליון טאבים והמחשב מתחיל להתקע ולא מוכן להפעיל קבצים שונים (גם אם תנסה לפתוח עוד טאב נוסף של אינטרנט אתה תקבל מן טאב שרשום עלייו Connecting ולא זז בו כלום, או שלא תוכל ללחות לחצן ימני אפילו על רקע הווינדוס) אתה פשוט לוחץ לחצן ימני על IEXPLORER ועושה לו "סיים עץ משימות" ככה הוא ינתק לגמרי את הדפדפן ואז תוכל להפעיל מחדש הכל ללא ריסטארט או שום דבר אחר.

לדעתי צריך לשים את זה בסטיקי את הנושא הזה לגבי IE7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים