עבור לתוכן

בעיה בפתיחת פורטים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת.

המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם).

כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני.

בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח.

בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור.

תודה לעוזרים

אורי

פורסם

כמה זה הרבה מחשבים?

כמה מחוברים לכל נתב?

יש רשת אלחוטית? היא מופעל מהאדימקס או גם בנתב הראשון?

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם.

פתחתי לפניי כמה ימים דיון פה לגביי עזרה בפתיחת פורטים בכל אופן הצלחתי לפתוח אותם אבל עכשיו כשהם פתוחים לפעמים מתקבל שהם פתוחים ולפעמים שהם סגורים...

יש לי שני ראוטרים אחד של PowerNet דגם Par - 720G (הוא גם המודם שלי)

השני של Edimax דגם BR - 6204WG.

אשמח לקבל עזרה.

תודה מראש

אורי

פורסם

אורי, יש לך כבר דיון פתוח בנושא, אין צורך לפתוח עוד אחד. אם יש לך משהו להוסיף אתה יכול לרשום הודעה חדשה באותו דיון ואפילו לשנות את הכותרת של כל הדיון ע"י עריכת הכותרת בהודעה הראשונה. הדיונים אוחדו.

תסביר בבקשה מה זה אומר שלפעמים הם מתקבלים פתוחים ולפעמים לא, איך אתה בודק? יש בעיה עם תוכנה שלה אתה רוצה להפנות את הפורטים?

תסביר איך הרשת שלך בנויה בדיוק: מה מתחבר למה איך ואיפה, האם המחשב מחובר אלחוטית, האם הנתבים מחוברים אלחוטית. פרט.

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל סליחה לא ידעתי..

אז ככה, יש לי מחשב אחד שמחובר לנתב של PowerNet ישירות הוא לא קשור בכלל לנתב של Edimax.

מהנתב של PowerNet יוצא חוט לנתב של Edmiax מהנתב של Edimax יוצאים שניי חוטים אחד לעוד מחשב , השני למחשב שלי.

ככה יוצא שהאינטרנט שלי מחובר לשניי הנתבים.

התוכנה שבשבילה אני מנסה לפתוח את הפורטים היא Utorrnet ויש בדיקה בתוך התוכנה לבדוק אם הפורטים פתוחים , ואז יוצא שלפעמים היא פתוחים

ולפעמים הם סגורים.

חוץ מזה בדקתי גם דרך http://www.canyouseeme.org/ גם דרך שם יש אותם תוצאות.

אני לא משתמש באינטרנט אלחוטי הכל מחובר דרך חוטים של אינטרנט.

פורסם

בנתב אדימקס , תבדוק אם אפשר לבטל את הNAT ותחבר את כל 3 החוטים בחיבורים LAN, במצב הזה הנתב אדימקס הופך בעצם למתג נטו.

ואז רק הנתב של POWERNET יחלק כתובות IP, ואז יהיה צורך לפתוח פורטים רק בו.

במידה ותחליט להשאיר את המערכת כמו עכשיו

בנתב POWERNET אתה צריך לפתוח פורטים לכתובת IP של הנתב אדימקס (שים לב שנתת לו כתובת IP קבועה)

ואז בנתב אדימקס אתה צריך לפתוח פורט למחשב המדובר (שים לב שנתת לו כתבת IP קבועה)

פורסם
  • מחבר

טוב תשמע עקרונית עשיתי כמו שאמרת (השארתי את המערכת כמו שהיא) רק שיש בעיה אחת...

בEdimax אין שום בעיה בפתיחה של הפורט אני פשוט כותב את הIP שלי.. (192.168.XXX.XXX) אבל בנתב של POWERNET יש בעיה..

כשאני כותב את הIP כמו בזה של Edimax הוא פשוט לא פותח אותו (אני מכתוון זה אפילו לא מכניס אותו לרשימה של הפורטים הפתוחים...) זה כאילו מתעלם ממה שכתבתי לו.. אבל יש שם אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים עליו ואני יודע שאחד מהם זה לא של המחשב שלי אלא מחשב אחר (כי שם שכובתים IPCONFIG זה נותן את הIP הזה..) אבל השני הIP שכתוב שם זה משהו בכלל כמו 10.0.0.X אבל זה כן הIP שתמתייחס למחשב שלי..

וכשאני מנסה לפתוח הוא כן מכניס אותו לרשימה.

בכל אופן אני לא יודע אם זה מה שגורם לבעיה שזה כל הזמן נפתח ונסגר אבל זה יכול להיות זה..

פורסם

באדימקס אתה פותח נכון

בנתב השני, אמורות להיות לו שתי כתובות IP כמו שאמרת , אחד של המחשב שמחובר אליו ישירות,

הכתובת השניה היא של האדימקס, אתה אמור לפתוח לכתובת של האדימקס

עכשיו תיקח דף ותרשום לעצמך מה הכתובת IP של כל רכיב במערכת, בעיקר מה הכתובת IP שהנתב הראשי נותן לאדימקס ואת הכתובת IP שהאדימקס נותן למחשב שלך

כשקורה המצב והפורטים נסגרים, תבדוק שוב את הכתובות האלה ותשווה אותן למה שכתוב לך על הדף.

אם הכתובת משתנה, אז זאת הבעיה שלך, אתה צריך לקבע את הIP .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים