עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש בסביבות ה1500 +-

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת..

קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2

אבל לא חייב רק את אלה..

עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS +

ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים..

אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\

תודה לכל העוזרים!

פורסם

האמת היא בעקרון ב1080 אפילו HD4850 עולה את ה עבודה (40FPS ב 1600X1200)

אבל אני מניח שאם אתה מוכן להשקיע 1500 שקלים תלך על 9800GX2 בעל כח עיבוד ענקי

פורסם

אבל תדע המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק לכזה כרטיס,כמו כן אתה צריך ספק כוח רציני בשבילו.

פורסם

אבל תדע המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק לכזה כרטיס,כמו כן אתה צריך ספק כוח רציני בשבילו.

מצתער אבל אני לא רואה איך מעבד כמו שלו, ועוד עם OC יכול להוות צוואר בקבוק גדול

פורסם

צודק לא שמתי לב על ה OC,בואנה כמה מקום יש לך במחשב מה זה?? :s05:

אני מציע גם להוסיף עוד זיכרון לקרסיס

פורסם
  • מחבר

FULL HD זה 1920X 1200 אני לא מוכן להתפשר ברזולוציה ולשחק בפחות..להוריד פילטרים זה עוד סבבה..

והשאלה לגבי המקום מפנת אלי? כי האמת שהיה לי הרבה מקום .. בהתחלה..

עכשיו איך נגיד-- צפוף!

אתה יכול לראות פה - http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=1075

אה והשאלה שלי אם שווה לחכות לכרטיסים חדשים יותר? אבל לא יותר מידי זמן חח

קניתי בנתיים ב300 שקל כרטיס של 9600GT OC ממישהו.. אז אני כבר פחות לחוץ.. אבל אני לא חושב שאסתפק בו להרבה זמן :silly:

(כבר אמרתי שאני לא יכול בלי?)

פורסם
  • מחבר

אוקי .. אז התבלבלתי קצת.

ד"א 9600GT OC מבאס :bash:

ה8800 GT עם הOC שעשיתי היה יותר טוב.. אבל בעיקר מבחינת נפילות פריימים נוראיות! 8800 בחיים לא היה יורד לי מ14..

חבל שהוא נשרף..

לא ממש סיפרתי על זה אבל כן ה8800 שלי נשרף - יותר נכון אני שרפתי אותו :smile1:

לפחות את הכרטיס הקודם ששרפתי (5700 ULTARA) הצלחתי להחליף בגדר אחריות.. אני חושב שכבר אין לי פה אחריות כי החלפתי קירור..

אבל אם אני מתחיל עם OC אז הכרטיס עשה את שלו ופחות איכפת לי מה יקרה לו.

בקיצור - צריך חדש וחזק.

פורסם

מן הסתם 9600GT יהיה גרוע מ8800GT....

רוצה שדרוג חמוד? תעבור לHD4850 למשל שחזק מה9800GTX :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חשבתי לפחות שה OC אדישן יעבוד לפחות כמו 8800GT סטנדרתי.

וכמו שאמרתי אם אני קונה זה רק 4870 או כנראה GTX 260 אבל אני אחכה קצת לגירסה מחודשת שצריכה לצאת ..

(ומי יודע אולי תצא גרסה 4850X2 או משהו דומה :P)

פורסם

אני גם הייתי מחכה ל 4850X2

ד"א הלוח אם שלך עושה OC מטורף- באס על 500MHZ כל הכבוד :yelclap:

איזה זכרונות יש לך שעברת מ 400M ל 500M ?

פורסם

חחח, לי כבר יש HD4850, וגם אם אני יעשה CF זה יהיה מכובד מאוד למרות שזה יהיה רק קרוב למהירות של HD4850X2,

בעצם כשאני חושב על זה זה יהיה מהיר יותר כי יש להם גוף קירור רציני והם יעברו גם OC רציני אז.... אני מניח שזה יהיה מהיר יותר

פורסם
  • מחבר

יש לי זכרונות של TRANCEND (אמרו לי שהם טובים למרות שהם ממש זולים - לעומת המותגים)

אני מודה לזה שקניתי ממנו עד היום על המחשב.. הוא לא זול אבל החלקים שלו מוכיחים את עצמם פשוט!

ואני חושב שCF צריך להיות יותר עוצמתי לא?

הרי ב X2 יש אולי כמות זכרון יותר גדולה ואולי גם BIT אבל יש גם עוד נתונים אחרים .. זה כרטיס אחד עם שני ליבות וזכרונות

שני כרטיסים אמורים לתת יותר ביצועים, אני חושב שיש יותר תרנזיסטורים וקצב העברת מידע יותר גבוה..(אם זה נקרא ככה)

אבל את האמת הייתי מסתכל יותר על צריכת חשמל של CF מאשר X2

חבר שלי שקניתי ממנו את הכרטיס מסך הנוכחי היה SLI והוא אמר שהחשבון חשמל יצא גדול מהרגיל!

להשקיע במחשב אין לי בעיה אבל לשלם על זה כל חודש זה כבר לא שווה , במיוחד שאני כמעט ולא מכבה אותו.

אלה אם כן יש עוד מחשב בבית

בקיצור אני מחכה.............. ::)................................ :-\ כמה זמן אתם מעריכים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים