עבור לתוכן

דברים דפוקים/משוגעים שעשיתם V2.0

Featured Replies

פורסם

עוד משו בבצפר

הינו במעבדה, קיצר ביציאה מהכיתה יש ידיות של הברזים ששולטים בכל הכיתה. קיצר פתחתי אחד בשניה שיצאתי, ואז איזה ברז בקצה השני של הכיתה הביא שפריץ אטומי לתוך המורה.

ופעם באיזה 5 ככה כשכבר היה ריק

לקחו עציץ ענק (בקושי דחפנו אותו 2 שמנים) וחסמנו ת'דלת של הכיתה למורה בכימיה, וזאת קומה שניה עם סורגים אי אפשר לצאת מהחלון.

הם קלטו אחרי כמה זמן אבל הלכתי הביתה xD

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח אם מדברים על פיצוצים אז העסקתי את המורה לפיזיקה בזמן שחברים שלי תקעו לו פלוץ על המצית הדלוק שהוא החזיק ביד (אחר כך כמעט העיפו אותי מהבצפר.... אבל אין על תלמידים מצטיינים כמוני עומד בצפר ::))

אה ובטיול השנתי כשכולם ירדו לדיסקו (בגיל 13..) באנו לחדר של החננות מח1 וחירבננו להם מחוץ לאסלה... ואחר כך אני וחבר שלי התחבאנו בשירותים של הבנות וישנו שמה כל הלילה ואז בבוקר ילדה אחת השתינה לו(לחבר שלי) על הפנים... מהיום אנחנו קוראים לו-מיקי אסלה....

:o :o :o :o :o

ZOMFG

אתה פאקינג אמיתי ?!!?!?!?!?!?!

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על טייול שנתי ?

אני וחבר היינו רעבים בלילה אז הוא הביא מנות חמות אבל לא היה מים חמים !!!!.

אז אני עם הקומבינות אמרתי לו תביא בקבוק ובוא למקלחת קיצר אני בא רואה את הטוש (דוש) פרקתי את הצינור ודחפתי לבקבוק

אבל בטעות הכל התמלא די מהר ולא שמתי לב וזה השפריץ על חבר שלי מים רותחים והיה לנו איזה 20 ילדים בחדר (אנחנו מקובלים בחברה)

כולם נשפכו עליו.

פורסם

כשהייתי קטן משהו בווינדוס נדפק והמחשב לא עלה טוב

בתור ילד סקרן התחלתי להתעסק מאחורה בדברים והעברתי את הספק ליותר וואט ממה שהוא אמור להיות או משהו כזה, מין מתג אדום.

הדלקתי את המחשב ופתאום הוא העלה מלא מלא עשן וזה ואז קראתי לאבא שלי והוא ניתק אותו מהחשמל...

ופעם חברים שלי שרפו פח בלג בעומר ואז גלגלו אותו בירידה בכביש (יש לציין שהייתי נגד המהלך) :screwy:

פורסם

אני ילד טוב אבל פעם אחת גנבתי מסטיק מהמכולת, והורדתי משחק ואלבום.

פורסם

חח אם מדברים על פיצוצים אז העסקתי את המורה לפיזיקה בזמן שחברים שלי תקעו לו פלוץ על המצית הדלוק שהוא החזיק ביד (אחר כך כמעט העיפו אותי מהבצפר.... אבל אין על תלמידים מצטיינים כמוני עומד בצפר ::))

אה ובטיול השנתי כשכולם ירדו לדיסקו (בגיל 13..) באנו לחדר של החננות מח1 וחירבננו להם מחוץ לאסלה... ואחר כך אני וחבר שלי התחבאנו בשירותים של הבנות וישנו שמה כל הלילה ואז בבוקר ילדה אחת השתינה לו(לחבר שלי) על הפנים... מהיום אנחנו קוראים לו-מיקי אסלה....

:lol: :lol: :lol:

אצלנו איזו ילדה חירבנה סמיילי בשירותים באחד החדרים של הבנים...

אז כמה בנים (או רק 1, לא בטוח) אספו שתן בבקבוק ושפכו עליה

(טיול שנתי כמובן)

פורסם

אצלנו איזו ילדה חירבנה סמיילי בשירותים באחד החדרים של הבנים...

אז כמה בנים (או רק 1, לא בטוח) אספו שתן בבקבוק ושפכו עליה

(טיול שנתי כמובן)

איזה ילדים יש לכם בשכבה :\ מה זה ..

פורסם

אני עשיתי משהו מאוד מעניין, משהו שאף אחד מכם לא עשה ולא יעשה וזה קרה שנה שעברה בכיתה י"ג:

חברים שלי הפיצו שמועה שאני עברתי תאונה ואני מאושפז בבית חולים X, ולכן המורה שהגיע לכיתה לא ציפתה למצוא אותי.

היה שיעור שעתיים עם מורה אחר והפסקה של חצי שעה, בזמן הזה באישור מיוחד של השומר ושל מנהל בית ספר(הוא היה אבא של אחד התלמידים-מזל של ישראלים) הבאנו ארון קבורה עם פרחים עליו, ציורים של השטן ותמונה של עב"ם, המורה נכנסה חשבה שהייתה מתקפה בכיתה וקפאה במקום, אחד התלמידים קפץ ואמר שיש בארון גופה של קרוב משפחה שלה, ואני באותו זמן הייתי בתוך הארון עם פרחים שחורים צבוע בלבן, היא פתחה את הארון ראתה אותי ולא זיהתתה והיא חשבה שהכל אמיתי, התחילה לבכות פתחתי עיניים וקמתי, היא נבהלה נורא רצה מהכיתה רצה מהמכללה ולא חזרה חודש בגלל חרדות של המוות, היא טענה שראתה את המוות בתוך הארון, ועד היום היא לא יודעת מי זה ולא יכולה להאשים אף אחד.

זה היה ב13.6 לכבוד יום המוות\HORROR הבינאלומי, אין דרך יותר נפלאה לחגיגה מזאתי.

פורסם

עליתי לבד במעלית בגיל 13 וחצי

פורסם

שיחקתי בקרייסיס לפני שמלאו לי 16

פורסם

שמתי מרפקים על השולחן בארוחה משפחתית

פורסם

זה בסדר. כל ההומואים גילו שהם הומואים שהם היו שיכורים. סיפרת להורים שלך כבר?

פורסם

עשיתי הרבה דברים מעניינים' date=' אבל ככה משלשום.

עברנו ליד איזה מכונית (טרנטה) עם חלון פתוח, אז דחפתי דרך החלון שישכב בנחת על כיסא הנהג

[/quote']

:lol: :lol:

שוקו הרגת אותי חחחחחח

בטיול שנתי ביב' אכלנו באיזו מסעדה של איזה קיבוץ, באמצע האוכל התחלתי כמובן לזרוק דברים בשושו על תלמידים אחרים שאוכלים,

זרקתי קופסא קטנה של חומוס שעפה על אחד החלונות של המסעדה (המסעדה קומה שנייה), כל החומוס נמרח כמו גוש על אמצע החלון וכל מי שבחוץ רואה את זה :lol:

בסופו של דבר האשימו מישהו אחר מהשכבה, אז כשירדנו למטה הוא נשאר לנקות את זה וראינו אותו מלמטה מנקה (ומורח חח) את כל החלון מהשאריות חומוס שנתקעו באמצע

פורסם

*בגיל 8 לקחתי חוט חשמל קטן,עשיתי ממנו פרסה והכנסתי לשקע.. >< הפלאש היה כ"כ חזק עד שאיזה 2 דקות לא ראיתי כלום...חצי בניין נפל.. xD

כשהחזירו את החשמל אני הייתי כולי מיוזע ועמד לי השיער.. חחח מאז אני קצת שרוט.. חחחחחחחחח

*בכיתה ז' אני וחבר שלי היינו הולכים לשירותים,לוקחים משם את כל גלילי הנייר טואלט,מרטיבים אותם בחתיכות עושים קובות כאלה ואז זורקים במסדרונות...

*שוב כיתה ז' לקחתי קופסת פרינגלס ריקה ובעטתי אותה באמצע הכיתה...שברתי פלורוסנט והרסיסים פגעו בילדה אחת..כמעט השעו אותי..

*נסעתי על קטנוע 150סמ"ק במהירות 115קמ"ש...מפחיד ביותר! :S

*זרקתי טלביזיה מהגג...(קטנה כזאת 7 אינצ') היא התפוצצה..

*כשהייתי בן 14 עליתי לגג לקחתי קונדום השתנתי לתוכו..וזרקתי אותו לחלון פתוח בבניין ממול...הוא לא התפוצץ...הוא נכנס לבחורה מתחת לספה..והיא הייתה באמצע נקיונות..

*שוב גיל 14 שוב עליתי לגג והיה שם הרבה גחלים...לקחתי אותם ועשיתי פעולת טירור על המכוניות העוברת בכביש.. ><

*כיתה י' אני וחבר שלי לקחנו קרטון של TV 32 אינצ' ,בפנים היו הקלקרים שלה..הצתנו אותם..פרצה שריפה..רצו להזמין משטרה אבל הקרטון נשרף והשרפה כבתה...אני וחבר שלי ברחנו...><

*אני וחבר לקחנו אבק שריפה ועשינו ממנו נפץ... היה פיצוץ מגניב ביותר =]

*כיתה ט' העיפו אותי משיעור ספרות..אז אני ועוד חבר אחד שהיה לו חלון עשינו קומבינות על המורה שלי לספרות..אני עמדתי במסדרון וצילמתי בזמן שהוא היה פותח את הדלת זורק משהו על המורה ורץ לפני שהיא רואה אותו.. עשינו את זה איזה 3-4 פעמים..

*הייתי שיכור שברתי בקבוק והתחלתי לרדוף אחרי חבר טוב שלי...וגם עם סכין רדפתי אחריו וגם עם שיפוד..><

*בגיל 13 הלכתי לאיזה בניין (אקראי) וחירבנתי למישהו לפני הדלת..

*AXE+מצית אני מאמין שרובנו עשו...

*היה לי אקדח אויר(סקורפיון מעפן כזה) והוא היה טעון..שמתי אותו על ניצרה וכיוונתי על חבר...ואז לחצי על ההדק...הנצרה נשברה(אמרתי כבר אקדח מעפן) והוא ירה לו לתוך השפה ממרחק של 10\15 סנטימטרים...אחר הוא רוקן עליי שתי מחסניות בתור נקמה.. :S

*זקרתי מחשב 486 מהגג...כמעט הרגתי חתולה...

*בעבודה..חבר בא לבקר וביקשתי ממנו שיעזור לי להרכיב מחשב(כי היה לחץ) והוא לא שם לב שהספק היה על 10V ואז...פיצוץ המון עשן וריח מסריח...וחבל זה היה ספק דיי יקר.. ><

*אני וכמה חברים שלי מצאנו עמוד(העמודים הירוקים האלה ששמים על המדרכה כדי שמכוניות לא יעלו למדרכה..) רשקנו אותו לחבל את החבר העברנו דרך ענף על עץ גבוה.. מתחת ל"קו האש" שמנו כסא מפלסיק שעמד על שולחן בצפר..ואז שיחררנו את החבל...הוא שבר את הכיסא כמו כלום ועש סדק רציני בשולחן...אבל לא נרגענו העלינו את נמוט שוב ושוב הפלנו אותו על השולחן...עד שהוא נשבר... >< ואז מצאנו עוד כסא וגם אותו שברנו... xD

זה בנתיים מה שהצלחתי להיזכר בו...אני אזכר בעוד אני אעדכן...

ערב נעים..

NIKILLER

פורסם

* עוד דבר נוסף

אני לא אשכח שלקחו אותנו יום אחד לאיזה הצגה בתאטרון העירוני, והייתה לי פיתה ששכנה איזה שבועיים בתיק..

ישבתי אני וחבר טוב שלי שורה ראשונה, אז בחושך הוצאתי את הפיתה מהתיק וחיכתי לרגע מתאים, ברגע שהחשיכו את כל האיזור התחלתי לסובב את הפיתה (כמו הקאובואים האלו) והעפתי אותה הכי גבוה שיכלתי

היה איזה רגע של דממה באמצע ההצגה באותה שניה, ואותו רגע שמעתי פתאום "פככככככככ" של שקית נמעכת.

פתאום זאת מאחורי עושה בקול "מה זהההה........ מי זרק פיתהההההההההההה????"

בחיי שזה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לי בחיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים