פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אהלן :} עקב קריסת מערכת הפעלה מסיבה שלא ברורה עדיין, ניסיתי master-slave על המחשב שלי כדי לנסות להציל חומר כאשר הסלייב זה הארד דיסק חדש יותר עם מ"ה ויסטה בחיבור סאטה המאסטר ישן יותר עם XP בחיבור IDE הוא מזהה את את המאסטר, מופיע לי החלון עם האופציות של start windows normally אבל אחרי זה מופיע מסך שחור עם קו תחתון בלבד ... בבגלל מה זה נובע והאם זה בגלל הפערים הטכנוללוגים והחברות השונות ? *הXP הוא הארד דיסק תקין [טפו טפו טפו] תודה :]
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים את לא יכולה להעביר מערכת הפעלה שמותקת על מחשב עם לוח כלשהו, למחשב אחר עם לוח שונה.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אממ אני בת ו-וואלה ? לא ידעתי את זה ... ואין מצב שעל מחשב אחר הוא יוכל לעבוד ככונן ?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים זה נדיר לראות פה בנות ברוכה הבאה לפורום ------ אם הכונן עצמו תקין, אין שום סיבה שהוא לא יעבוד ככונן רגיל לכל דבר, אבל לא יתפקד כ-BOOT. [ רק תגדירי אותו כ-Slave ]. אם את מעוניינת להשתמש באותה מערכת הפעלה, אז יכול להיות שאם תעשי התקנת Repair על ה-Windows הקיים [ XP ], הוא יתפקד כרגיל.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים תודה כן הHD של XP זה ממחשב אחר לMy_Name , התכוונת שאין שום סיבה שהוא לא יעבוד ? העניין שאת הויסטה (סאטה) אני רוצה כסלייב, אז פשוט אני צריכה לחבר אותו למחשב אחר ?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים העניין שאת הויסטה (סאטה) אני רוצה כסלייב, אז פשוט אני צריכה לחבר אותו למחשב אחר ?כן. ולא הפוך, כמו שעשית.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים תודה כן הHD של XP זה ממחשב אחר לMy_Name , התכוונת שאין שום סיבה שהוא לא יעבוד ? העניין שאת הויסטה (סאטה) אני רוצה כסלייב, אז פשוט אני צריכה לחבר אותו למחשב אחר ? כן, טעות שלי [ תוקן ] אין שום סיבה שהוא לא יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.