עבור לתוכן

קיבלתי קנס! ולא רק זה..בא לי למות \=

Featured Replies

פורסם

היום תפס אותי שוטר לא עוצר בתמרור עצור (תמרור שבאמת ובתמים לא ראיתי אותו! הייתי בשוק..פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי...)

נתן לי 300 ש"ח קנס ו4 נקודות, זה מוגזם או לא? (לכאורה שאלה מטומטמת אבל מה לעשות אני פעם ראשונה בעסקי הקנסות\נקודות)

הוא גם טען שאי עצירה בתמרור עצור יכולה לתת הזמנה לבית משפט..זה נכון?

הכי אני לחוץ מהנקודות האלה..מה המינימום שצריך להגיע כדי לשלול\לזמן לקורס? יש טבלה של כל מיני ספים של נקודות?

אפשר להפטר מהנקודות האלה איכשהו? אחרי זמן מסוים או משהו? או שזה קבוע לכל החיים?

לפי מה שהבנתי הנקודות מתאפסות לאחר איזשהי תקופה..השאלה ממתי מתחילים לספור את התקופה? מהנקודות הראשונות?

הרכב שנהגתי בו זה רכב ליסינג של אמא שלי מהעבודה.

חברת הליסינג תדע מזה? (השוטר ביקש ממני רשיון רכב..)

אני ממש לא רוצה לגרום לאמא שלי אי נעימות..

האם אפשר לשלם את הקנס בבנק הדואר?

מצטער על המגילה אבל אני ממש בלחץ! :(

• תגובות 64
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לך מה לדאוג,

אתה יכול לשלם את הקנס בדואר

ד"א כמה זמן רישיון יש לך ? (לפי הפחד יש לי תחושה שאתה נהג חדש)

ותקשיב זה ממש שולי

תאמין לי, קיבלתי 2 קנסות במקרה אחד שתפסו אותי, על דברים הרבה יותר גרועים(אבל זה היה על ריינג'ר)

אז תירגע, תספר להורים שלך, עם באמת לא ראיתה ולא סיכנתה אף אחד, אז לא נורא, קורה.

פורסם

תרגע.. אנשים טועים אבל תשתדל שלא.. זה עלול להסתיים באסון ולמזלך תפס אותך שוטר ולא פגעת ברכב חוצה...

על טעויות משלמים תספוג את הכנס...

לגבי הנקודות שזה מה שהכי מטריד אותך אם אני לא טועה צריך 12 נק בכדי שיזמנו אותך לקורס

וגבי תקופת הזמן של הנק' אחריי שנתיים מתקופת העבירה הם נמחקות (כל עבירה לגופה)

פורסם

תמרור עצור זה אחד לפני רמזור אדום מבחינת חומרת העונש.

אני על אדום קיבלתי 1000 שח, 10 נקודות, קורס רענון ותאוריה.

תרגע בבקשה.. :)

פורסם

הוא גם טען שאי עצירה בתמרור עצור יכולה לתת הזמנה לבית משפט..זה נכון?

תבדיל בין אי עצירה בתמרור עצור ואי מתן זכות קדימה.

אם אתה נותן זכות קדימה והכל, אבל רק לא עוצר בתמרור - אז אתה מקבל מה שקיבלת.

אם אתה לא נותן זכות קדימה בכלל (מתפרץ לצומת) אז זה כמו רמזור אדום פחות או יותר. אתה מקבל הזמנה לבית משפט, ואפילו שלילה מנהלתית ל-30 יום.

פורסם

קח את הדברים בפרופורציה ותלמד להבא שהכביש, זה לא משחק ילדים :nono:

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לדאוג,

אתה יכול לשלם את הקנס בדואר

ד"א כמה זמן רישיון יש לך ? (לפי הפחד יש לי תחושה שאתה נהג חדש)

ותקשיב זה ממש שולי

תאמין לי, קיבלתי 2 קנסות במקרה אחד שתפסו אותי, על דברים הרבה יותר גרועים(אבל זה היה על ריינג'ר)

אז תירגע, תספר להורים שלך, עם באמת לא ראיתה ולא סיכנתה אף אחד, אז לא נורא, קורה.

האמת שנהג חדש נגמר לי לפני חודש בערך...(:

רגע, אז באמת חברת הליסינג בעבודה תדע מזה ויודיעו לאמא? \=

ההורים האשכנזים האלה..בחיים לא יבינו אותי..כל הכביש היה ריק ממש ממש ריק בגלל זה לא שמתי לב..אבל הם לא יקשיבו

תרגע.. אנשים טועים אבל תשתדל שלא.. זה עלול להסתיים באסון ולמזלך תפס אותך שוטר ולא פגעת ברכב חוצה...

על טעויות משלמים תספוג את הכנס...

לגבי הנקודות שזה מה שהכי מטריד אותך אם אני לא טועה צריך 12 נק בכדי שיזמנו אותך לקורס

וגבי תקופת הזמן של הנק' אחריי שנתיים מתקופת העבירה הם נמחקות (כל עבירה לגופה)

חס וחלילה ולפגוע ברכב, כל הסיפור קרה כי הכביש היה ממש ממש ריק לא הייתה תנועה אז ירד לי קצת הריכוז לא שמתי לב לתמרור...

תבדיל בין אי עצירה בתמרור עצור ואי מתן זכות קדימה.

אם אתה נותן זכות קדימה והכל, אבל רק לא עוצר בתמרור - אז אתה מקבל מה שקיבלת.

אם אתה לא נותן זכות קדימה בכלל (מתפרץ לצומת) אז זה כמו רמזור אדום פחות או יותר. אתה מקבל הזמנה לבית משפט, ואפילו שלילה מנהלתית ל-30 יום.

כמו שכבר רשמתי למעלה לא הייתה תנועה בכלל..

פורסם

התמרור היה במקום בולט?

אם לא אז אני חושב שאולי אפשר לערער.

פורסם
  • מחבר

התמרור היה במקום בולט?

אם לא אז אני חושב שאולי אפשר לערער.

אפשר להגיד שכן..לא נראה לי שיש פה מקום לערעור

פורסם

תתנחם בזה שאני באתי אתמול מחיפה לתל אביב וגררו לי את האוטו + קנס של 500 ש"ח על אדום לבן (מיהרנו ולא שמתי לב שמסומן אדום לבן, כן אני יודע, שטות.) ככה שכל העסק עלה לי 760 שקל. מקווה לצאת מהקנס איכשהו בקומבינה אבל עדין קטע לא נעים.

פורסם

חברת הליסינג לא תדע מזה כי קיבלת את הדוח במקום

אם היו מצלמים אותך או משהו בסיגנון אז הדוח היה מגיע לחברת הליסינג

פורסם
  • מחבר

הממממ...חייב לעצור עצירה מוחלטת לפני פסי רכבת? זה חדש לי...מוזר שאף פעם לא ראיתי שוטר אחרי מסילת רכבת הוא יכול לעשות אחלה קופה.

והעבירות לא נמחקות?? גם אחרי תום תקופת הצבירה?? \= זה הכי מבאס..עכשיו כל החיים אני תקוע עם זה..?

פורסם

כן, זהו, אכלת אותה, לא תוכל למצוא עבודה נורמלית, אף אחת לא תרצה להתחתן עם עבריין שכמוך....

יש הגיון לשמור את הגליון הזה, הבעיה הוא שאף אחד לא מפעיל את השכל ואז נהג עם 100 הרשאות קודמות עדיין עם רשיון והורג אנשים.

אם ממש לחוץ לך, אתה יכול לנסות לערער על ההרשעה, אבל אין לך קייס.

פורסם
  • מחבר

כן, זהו, אכלת אותה, לא תוכל למצוא עבודה נורמלית, אף אחת לא תרצה להתחתן עם עבריין שכמוך....

יש הגיון לשמור את הגליון הזה, הבעיה הוא שאף אחד לא מפעיל את השכל ואז נהג עם 100 הרשאות קודמות עדיין עם רשיון והורג אנשים.

אם ממש לחוץ לך, אתה יכול לנסות לערער על ההרשעה, אבל אין לך קייס.

אין מה לערער...טוב יאללה ממשיכים לחיות אין מה לעשות...

בקשר למסילת ברזל באמת חייבים עצירה מוחלטת??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים