פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים היי, מישהו יודע האם big typhoon נכנס ל antec 300? האם הוא מפריע לסירקוליה במארז? והאם אפשר להכניס אותו יחד עם מאוורר על הדלת?
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים ביינתים אני עם אנטק 300 ו פריזר 7 פרו (נקווה שזה ישתנה השבוע)אבל אני לא רואה שום סיבה מיוחדת למה שהBT לא יכנס.המארז לא קטן. המאוורר על הדלת יושב בדיוק מול כרטיס המסך...ככה שלא אמורה להיות שום הפרעה
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים הכי טוב והכי פשוט זה להתקשר לאחת החנויות ולשאול.בכל אופן, אם יקרה מצב ושוב פעם תקפיץ אחרי פחות מ-24 (הקפצת אחרי כ-20 שעות) אתה תקבל אזהרה.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים שמע בגדול אני מדדתי טוניק והוא נכנס ב300 כמו גדול... אז גם עם ה BT לא אמורה להיות בעיה.הכי בטוח זה כנס לאתר של אנטק במפרט של ה 300 תבדוק את עומק שלו ותבדוק מה הגובה של ה BT ותעשה את החשבון
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר הכי טוב והכי פשוט זה להתקשר לאחת החנויות ולשאול.בכל אופן, אם יקרה מצב ושוב פעם תקפיץ אחרי פחות מ-24 (הקפצת אחרי כ-20 שעות) אתה תקבל אזהרה.הזמנתי כבר (ב TMS), אמרו לי שמאמינים שלא תהיה בעיה.אני יעדכן פה כשאני אקבל את המחשב...
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר אני יעדכן פה כשאני אקבל את המחשב...אכן נכנס כמו גדול. לכל המחפשים העתידיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.