פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אהלןיש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sonyיש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון)רציתי לשאול כמה דבריםיש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?!איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים פלאגים וכבל יש איפה למצוא. אם אתה רוצה משהו כמו המקורי נסה לברר עם היבואן של סוני. אם תוכל לתת תמונות של האוזניות והכל זה יעזור. מעבר לזה, תעבור על הדיונים בחתימה שלי, יש שם תמונות של חלק מהפרויקטים שעשיתי, אולי זה ייתן לך מושג לגבי האפשרויות שיש לך.Anatoli.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר לצערי מצלמה תיהיה לי רק מחר. האוזניות שלי זהות לאוזניות בתמונה. אני לאו דווקא מחפש כבל מקורי, אני רוצה פשוט כבל מצופה בד (כמו שהמקורי היה). יש חנויות מומלצות איפה לקנות ? (עדיף ברשת) כמו כן, אני לא מצליח למצוא איך לפתוח את האוזניות, נתקלת בהן פעם?
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אני לא מכיר את הדגם הזה (כמה הוא עלה לך? זה בכלל שווה החלפת כבל?!) אבל אני מניח שצריך להסיר את הפאדים שלהן ואז תראה ברגים לפתוח את האוזניות.בד לא מצפים כבלים בדר"כ. מה שכן יכול להיות זה Nylon-Multifilament שנראה ומרגיש ממש כמו בד. יש כמובן גם את ה-Techflex הסטנדרטי יותר שהוא חצי מהדחיסות של החומר, והוא מיקרופוני יותר. עם זאת אפשר להגיע איתו לתוצאות ויזואליות יפות יותר על ידי מספר שכבות, וכו'.מבחינת חיווט אתה מתכוון לשים משהו נורמאלי או שאתה רק רוצה שזה יעבוד? כבל זול יעלה 5-8 שקל למטר. כבל איכותי יעלה 15-20 שקל למטר (וכנראה שתצטרך להזמין מחו"ל).מבחינת קונקטורים, אני ממליץ לך לא לחסוך פה, כי זה החלק שנהרס הכי מהר וגם משפיע מאוד ויזואלית. לך על משהו מוצלח של ניוטריק ואל תלך על השטויות שיש בחנות השכונתית.מבחינת רכיבים, יש את Wire-Care, יש את Parts-Express. Anatoli.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר עלו לי 300... שווה להשקיע החלפת כבל או רק להחליף קונקטור ביינתים (החלק הכי בעייתי) ולסחוב כבר לאוזניות הבאות? (פלוס מינוס איפושהו בסוף סמסטר סתיו)
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים להחליף קונקטור (אם אתה משחק עם הקונקטור הבעיה נפתרת?) זה גרושים. 20 שקלים עולה קונקטור איכותי.אם זה כבל, אז לדעתי לא שווה להכין כבל איכותי לאוזניות האלה. כבל איכותי יעלה לך 80-90 שקלים בקלות לחלקים באיכות טובה לאורך של 2 מטר (קונקטור+כבל+ציפוי לכבל).Anatoli.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר הקונקטור המקורי הרוס (תאונה מוזרה מאד שמערבת חבר טיפש במיוחד, בקבוק של חצי גולדסטאר, נר ופלדלת)לא הצלחתי למצוא קונקטור נורמאלי והיו לי בבית זוג אוזניות של פנסוניק עם כבל+ קונקטור סביר אבל הוא לא היה ניתןו לפירוק אז הלחמתי כבל לכבל (בדדתי וקיבעתי הכל כמו שצריך, אין ניתוקים ואין בעיות מגעים בהלחמה) אבל א. הספור נורא לא אסטתי (בשביל הקיבוע השתמשתי ב 2 לוחיות פלסטיק, קפיץ ושרינק)ב. הקונקטור של פנסוניק התחיל להרס, בגדול אם אני מצליח למצוא קונקטור טוב אני פשוט חות לפני ההלחמה לכבל השני ומלחים אותו שם.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אם הקונקטור הוא כל הבעיה, ואתה רוצה רק קונקטור, אתה מוזמן לעבור אצלי, יש לי Neutrik NYS231BG. יש לי משהו כמו 10 כאלה, אז אין לי בעיה לתת לך כמה שתרצה באותו המחיר שזה יצא לי. אני לא משתמש בהם הרבה, רק לכבלים כאלה:http://img255.imageshack.us/img255/8939/94708755el7.jpgAnatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.