עבור לתוכן

עזרה בבחירת נייד עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הבטחתי לבתי מחשב נייד לאור הישגיה בלימודים

כך שבהבטחות יש לעמוד :yelclap:.

בתי בכיתה י"א והמחשב אמור לשמש אותה עבור הדברים הבאים:

1-גלישה באינטרנט

2- אופיס

3-מולטימדיה=צפייה בסרטים+ השמעת מוסיקה

אני מתלבט בדברים הבאים:

1- אם כדאי לרכוש אותו בחו"ל ארה"ב דרך קרובי משפחה מה דעתכם?

האם יש אחריות בין לאומית ?

2- על איזה גודל מסך ?

המחשב כעיקרון יהיה בחדרה כך שהמשקל הוא לא מהווה בעייה.

פורסם

אם לא מדובר במחשב שינוייד אז הגודל הכי הגיוני הוא 15.4" (זה גם זול משאר הגדלים) למרות שאם המטרה היא שהמחשב פשוט ישב בחדר אז אני לא ממש רואה סיבה לקנות לפטופ, זה הרבה יותר יקר.

מבחינת קניה בחו"ל, זה עשוי מאד להשתלם אם יש לך סבלנות להתעסק בפרוייקט ששמו אחריות בינלאומית. חלק מהחברות מציעות אחריות בינלאומית על חלק מהדגמים ולםעמים אפילו על חלק מהקונפיגורציות בלבד. חברה גמישה יחסית בנושא היא דל אז שם הייתי מתחילה.

מבחינת מחיר זה הרבה הרבה יותר זול בארה"ב אבל כמובן שככל שהתקציב עולה ההפרש יותר משמעותי. מבדיקות שערכתי בעבר דל בדר"כ דרשה אחריות ל-4 שנים בדגמים צרכניים ואחריות NBD בדגמים עסקיים על מנת לקבל שירות בינלאומי (וכמובן הדגם חייב להיות זמין בארץ). עם זאת, כמובן שכדאי לברר בנפרד לכל דגם ודגם.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל דגמים ספציפים של דל שמכסים את ההגדרות שלי

תודה

פורסם

אני חושבת שמחשב נייד צריך להיות נייד.

השימושים שאתה מתאר כאן, יכולים להתבצע בקלות גם על UMPC, אם זמן סוללה קצר יחסית לא מהווה בעיה אז הMSI U100 יכול לתת מענה מצויין לדרישות, ולהיות אולטרא נייד.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1943&CatCode=315

מחיר: ¤2,482.00

פורסם

אין טעם להמליץ על UMPC בתור מחשב לחדר. אם כבר רוצים נייד (גם זה לא כל-כך ברור למה), עדיף כבר אחד רגיל. לעבוד על אופיס על UMPC זה סיוט.

פורסם

אפשר לקבל דגמים ספציפים של דל שמכסים את ההגדרות שלי

תודה

בדגמים צרכניים זה לא בהכרח ישתלם בתקציב שלך שכן אם באמת צריך לרכוש אחריות של 4 שנים התוספת תהיה מאד משמעותית במחיר (דגמים אלו מגיעים כולם עם אחריות של שנה כסטנדרט). דגמים זולים כמו ה-Inspiron 1525 יכנסו בתקציב גם עם התוספת אבל ההבדל במחיר מקניה בארץ כבר יצא מאד קטן ולא משתלם. אתה יכול לברר מול דל האם באמת יש צורך באחריות של 4 שנים, אם לא אז זה יפתח יותר אופציות בדגמים הצרכניים.

בדגמים העסקיים, אם אכן יש צורך באחריות NBD, עלות השדרוג הרבה יותר נמוכה כך שזה עשוי להשתלם הרבה יותר. ה-Vostro 1510 לדוגמא עם אחריות NBD יוצא הרבה יותר זול ממחירו בארץ ואתה גם מקבל איכות בניה קצת יותר טובה מזו של דגמים צרכניים.

ה-Latitude D531 יצא גם הוא בתקציב ומציע איכות בניה טובה למדי ואפשרות לתחנת עגינה, מה שעשוי להיות מאד שימושי למי שמשתמש במחשב בעיקר בבית. חסרונותיו במעבד של AMD.

מכיוון שכל הנושא הזה תלוי עלות האחריות שיש להוסיף למחשב אני ממליצה שתברר את זה מול דל לעומק (ואם תגלה משהו חדש נשמח גם לשמוע את מסקנותיך, זה נושא שתמיד יש להתעדכן בו מחדש). דל יוצאת במבצעים באתר שלה על בסיס די קבוע ולעיתים קרובות מדובר בהנחות מאד משמעותיות אז כדאי להשאר מעודכן ולבדוק לפני הרכישה כאן:

http://www.notebookreview.com/dellCoupon.asp

באתר של דל למיטב ידיעתי לא ניתן לרכוש בכרטיס אשראי שאינו אמריקאי/ שמוצמדת לו כתובת חיוב אמריקאית. מכיוון שיש לך קרובים בחו"ל ניתן לפתור את הבעיה הזו בקלות יחסית דרכם. בחלק נכבד מהמקרים כדאי לקנות דרך האתר של דל שכן רק דרכם ניתן לעשות שימוש בקופוני המבצעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים