עבור לתוכן

חיבור שני מחשבים לadsl

Featured Replies

פורסם

נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl

הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי

פורסם

איזה מודם יש לך?

הם כבר מחוברים ברשת?

אילו מערכות הפעלה רצות עליהם?

פורסם
  • מחבר

המודם הוא ALE130 שקיבלתי באחד המבצעים של בזק, אם אני לא טועה

המחשבים עדיין לא נמצאים פה, אני בשלבי תיכנון שלהם, אני פשוט רוצה לדעת אם אני צריך לכלול ציוד מסויים בשביל לענות על הדרישה הזאת

ואני מניח שאני אריץ XP על שניהם

פורסם

אני לא מכיר את המודם.

אם אין לך בעיה שהמחשב שאליו יחובר המודם יהיה חייב להיות מחובר בשביל לגלוש מחשב השני, אז הפתרון הוא קל וזול, רשת של שני מחשבים עם כבל מוצלב {כרטיס רשת בכל מחשב}. ואז עושים שיתוף לחייגן וזהו.

אם אתה רוצה לגלוש ללא תלות באחד מהמחשבים אתה צריך ראוטר.

איזה מודם זה ? usb ?

פורסם
  • מחבר

המודם אכן USB

אני אסתפק בצורך של אחד המחשבים להיות מחובר כל הזמן - אין לי ממש תקציב לראוטר. שני המחשבים יהיו בעלי לוח אם Asus P4P800, שאני מבין שיש בו כרטיס רשת מובנה - הכרטיס הזה יהיה מתאים לשימוש הזה ?

הבנתי ממישהו שאני צריך משהו שנקרא HUB - אפשר הסבר קצר מה זה, מה העלות בערך ולכמה אני זקוק (רק אחד או אחד לכל מחשב) ?

פורסם

אם יש לך רק שני מחשבים, אין צורך ב HUB, אלא רק בחיבור רשת מוצלב.

HUB נועד לחבר יותר משני מחשבים ברשת (במקרה זה, כל המחשבים מתחברים ל HUB, כלומר יש צורך באחד בלבד).

פורסם

אם יש כרטיס כרטיס רשת הוא כנראה 10/100 ואפילו 10/100/1000.

לא צריך HUB. קנה כבל רשת מוצלב, תחבר בין שני המחשבים, תעשה שיתוף לחייגן וזהו... {20 מטר ~100ש"ח}.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, רק שאלה אחרונה - המנוי הנוכחי שלי בנטויז'ן / בזק יאפשר לשני המחשבים לגלוש דרכו, או שאני אצטרך עוד אחד בשביל המחשב השני ?

פורסם

אתה מתכוון האם צריך להוסיף כסף?

אם כן, אז התשובה היא לא, אתה משתף את שני המחשבים...

** אל תשכח בכדי שבמחשב ב' האינטרנט יפעל, מחשב א' {זה עם המודם} צריך להיות מחובר, לא מספיק שהוא יהיה דלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים