פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים יש לי לוח אםMotherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143)עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECCוהמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו.יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים תכנס לאתר של MSI תחפש את הדגם של לוח האם ותבדוק באיזה נפח (יש מגבלה תלוי לוח ) תומך הלוח בנוסף באיזה מהירות (שיקול כספי בעיקר )ובאיזה סוג (DDR DDR2 SDRAM )לפי מה שבדקתי תסתכל כאן בלינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=179&maincat_no=1אתה יכול עד 2 GB (שני סטיקים של אחד )מסוג SDRAM ומהירות 400 או 333 יש מצב טוב לדעתי שהם איטיים מידי ב266MHZ שהלוח תומך 400 או 333
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים הזיכרונות שקנית הם ECC , שמתאימים לשרתים, בעמוד המוצר של לוח האם שלך כתוב במפורש שהם לא מתאימים.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר הבנתי........יש מצב שמישהו יקנה ממני כזה דבר?כי זה בעייתי להחזיר לחנותזאת אומרת השאלה שלי האם יש מחשבים פרטיים שכן יתאימו להם הזכרונות האלה?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים הזיכרונות האלה מתאימים רק לשרתים, מחשבים אישיים, כמו שראית, לא מקבלים את הזיכרונות האלה.אתה יכול לנסות את מזלך בחנויות מחשבים גדולות שמתעסקות עם שרתים יד-שנייה.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים WTF!! מי החנות המטומטמת שמכרה לך זיכרונות ECC? גש אליהם ותחזיר להם ללא ויכוח בכלל.חנות שמוכרת לך זכרונות ECC אמורה לדעת (בהנחה שקנית בחנות איכותית ולא בסופר...) שאלו זיכרונות ECC כי גם המחיר שלהם שונה!
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים שונה זה יותר זול או יותר יקר?יקר..הרבה יותר יקר..יותר יקר, בדר"כ פי 2 במחיר לעומת זיכרון רגיל.לכן התפלאתי וכתבתי את מה שכתבתי, עבדו עליו!
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אתה לא יכול לקבוע את זה.כשאני הייתי מנהל מעבדה היו אנשים שרצו דגם מסויים מאוד (ועוד טרחו לבקש ממני שאני אחסוך להם את "נאומי המכירה" כי הם יודעים בדיוק מה הם הולכים לקנות וש"עליהם לא יעבדו"), אז נתתי להם בדיוק את מה שהם רצו.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר יש למישהו חנות שמתעסקת בזה שתוכל אולי להחליף לי את זה בסטיקים שכן מתאימים למחשב שלי?כי לפי מה שאני מבין ובדקתי זה שווה הרבה מה שיש לי.ואגב לא קניתי את זה הביאו לי.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני לא מאמין שמישהו יחליף איתך.. זה לא קלפים.. תמכור את זה יד שניה ותקנה חדשים.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים שכחתי שהם ECC כשכתבתי את התגובה שלי. בכל אופן לא יהיה לך קל למצוא באתרי יד שניה קונים לזה, לפחות לא קל כמו לזכרונות אחרים.תציע בכל מקרה בכל מיני אתרי יד שניה.. אולי יתמזל מזלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.