פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים יש לי וינדוס מקורי XP HOME אני רוצה לעבור לויסטה..יש אפשרות לעשות את הויסטה מקורית עם הקוד של XP או משהו? לשנוות אותו לויסטה או משהו כזה?יש בעיות עם אוללימט 64BIT?תודה על העזרה
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אתה צריך לקנות רישיון שדרוג לויסטה לפי הגירסא שאתה משדרג אליה.יש לך פרטים על ההבדלים בין הגרסאות בסטיקי.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים לגבי ה64 ביט,אין שום בעיות,גירסה יציבה,רק שאין הרבה ישומים שבאמת תומכים ב 64 ביט,אבל אם כבר לקנות עדיף 64,לתמיכה עתידית.אגב אם אתה משתמש ביתי אני לא חושב שאתה צריך את האולטימט מספיק HOME PREMIUM
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר אוקיי תודה..עוד שאלהיש לי 3 כוננים C D Eב C יש לי WIN XP HOME איך אני מתקין ויסטה בלי שיעשה לי 2 וינדוס ובלי למחוק את D ו E?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים תגבה כל מה שצריך מC, תפרמט אותו ותתקין עליו את ויסטה.שאר המחיצות לא משפיעות על כלום.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר רגע אז מה אני צריך לעשות?להכניס דיסק של ויסטה..לעשות בוט..ואז לעשות QUICK FORMAT?
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר הכנסתי את הדיסק של ויסטה עשיתי ריסטרט ועשיתי בוט מתוך דיסק וזה לא מעלה את ההתקנה
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אתה מודע לכך שאתה צריך ללחוץ על מקש כלשהו,זה לא יכנס מעצמו,דבר שני המקלדת שלך מחוברת דרך usb?אם כן המקלדת לא מגיבה בהתחלה,לכן תשקול מתאם USB ליציאה ישנה יותר של מקלדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.