פורסם 2003 ביוני 1222 שנים היי לפני חודש בערך קניתי כרטיס קול חדש sb live! 5.1 עכשיו רציתי לשאול אם בהגדרות של התוכנה traktor (תוכנת די ג'יי טובה מאד) אני יכול לעשות שדרך יציאה אחת של הרטיס ישמעו את המאסטר (כלומר את מה שיוצא מהתוכנה) ובאוזניות שמחוברות ליציאה השנייה בכרטיס אני אשמע את הערוץ שלא נשמע במאסטר (cue). כמו בתוכנת pcdj למי שמכיר תודה מראש!
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לא אתה לא יכול דרך התוכנה הזות אני גם לא מכיר תוכנות כאילו יש לך את התוכנה ATOMIX תוכנה ממש טובה לדעתי יותר טובה גם מזוות שלך וממש קלה לשימוש. ;D
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר דווקא אפשרואפילו הצלחתי לעשות את זה...אם תרצו אני ארשום מה עשיתי בדיוק...
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר בגלל שאין לי כוח לכתוב את הכל אני מעתיק את מה שרשמתי בפורומים של אקט אוקיי אני מקווה שזה יעזור לך איפה שסימנתי מסגרת אדומה אתה צריך לבחור: בשני התפריטים הראשונים תבחר בראשון Ox ובשני 1X ( האיקס יציי את הכרטיס קול שממו יצא המאסטר) בשני התפריטים השניים תסמן בתפריט השלישי 0y ובשני 1y כאשר y מציין את הכרטיס ממנו יוצא המוניטור (האוזניות). אם אתה משתמש בכרטיס אחד בעל כמה יציאות כמוני (sb live!) פשוט תסמן את התפריטים כמו שאני סימנתי (מ0 עד 3). כמו כן עליך לוודא שהאפשרות use external mixer לא מסומנת בהצלחה :thumbsup:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.