עבור לתוכן

E6300 וקירור בעזרת NEXUS LXM-8200

Featured Replies

פורסם

הי,

בעקבות המלצות פה בפורום התכוונתי לקנות את ה FREEZER PRO לביצוע אוברקלוק למעבד מ 1.8 המקוריים ל 2.4 בערך, לא משהו רציני מידי.

בחנות המוכר שהתיימר להבין בקירור אמר ש FREEZER 7 PRO זה ממש זבל ושאני לא רוצה לעשות את זה לעצמי ושבמקום הוא ממליץ לקחת את NEXUS.

הוא היה די משכנע, אז זרמתי עם זה.

בכל מקרה, אחרי ההתקנה, גיליתי שהקירור נותן לי את אותם הביצועים כמו המקורי של המעבד...כלומר די גרוע.

למשל עכשיו בעזרת TAT אני מקבל 50/45 על הליבות בלי אוברקלוק בכלל. מבחינת ההתקנה אני לא חושב שטעיתי שכן זה קירור מאוד פשוט.

שמתי משחה תרמית שבאה עם הקירור.

המארז שלי הוא סביר מבחינת קירור - מאוררים של 120 מקדימה ומאחור. מאורר יותר קטן בצד.

כמובן שעם טמפרטורות כאלו אין לי מה לחפש באוברקלוק, כל שינוי גורם לי לעבור את 65 מעלות.

והשאלה היא מה לדעתכם הבעיה? הקירור הזה באמת לא מרשים עד כדי כך?

פורסם

מרשים זה בטוח לא. לפי הביקורת הבאה של הקירור הזה, הוא אינו מתעלה יותר מידי על קירור סטוק. הקירור הזה נועד להחליף את קירור הסטוק- לשפר את הטמפרטורה בכמה מעלות אם בכלל ולהוריד את רמת הרעש, שאגב לדעתי סבירה ואף בסדר גמור אצל הקירור של אינטל.

http://tech-reviews.co.uk/reviews/nexus-lxm-8200/

אתה יכול לראות ברשימת היתרונות בין היתר של הקירור בסוף הביקורת - מחיר טוב! + ירידה קלה בטמפ'.

והדבר היחיד שניתן להסיק משני אלו, זה מה שאמרתי קודם- שהוא תחליף לקירור של אינטל ולא יותר מזה. כנראה בחו"ל המחיר שלו נמוך יותר מהמחיר שלו בארץ, והסיבה שהוא לא תחליף טוב לאינטל בארץ מלבד הביצועים העלובים, היא שהוא נמכר במחיר גבוה מן הרגיל. במחיר כזה ניתן לקנות KATANA2 שבאותה עצמת רעש יקח אובקלוק במושגים הרבה יותר גבוהים.

לפי חיפוש מהיר בגוגל, סקייפיסי היא החנות היחידה שמוכרת אותו- להבדיל מהמון המוני חנויות שמוכרות את ה-Freezer 7 Pro של Arctic Cooling. מה אכפת לסקייפיסי, צריך שיהיה איזה מוצר בכמויות גדולות במלאי למקרה ונתקלים בלקוח שלא מבין הרבה ומציעים לו תחליף לקירור של אינטל.. ואני אפסיק להשמיץ אותם בזה הרגע, כי אני לא יודע מה המחיר שלו בחו"ל וזה לא ודאי.

ובקיצור, הקירור של AC יכל להיות בחירה זולה יותר ופי כמה טובה יותר בכל הנוגע לביצועי קירור.

פורסם

תן לי לנחש - קנית מסקיי פי.סי?

הם היבואנים של נקסוס, זה די מסביר את הסיבה שהם מנסים לדחוף מוצרים שלהם לכל אחד.

עצוב כמה שחנות שנחשבת אמינה הולכת אחרי הכסף ומרמה את הלקוחות שלה, והמקרה שלך הוא כזה.

הפריזר 7 פרו טוב יותר ממה שנתנו לך, ומה שהמוכר אמר, זה שפריזר גרוע, זה ממש לא נכון.

אם כבר מדברים, כמה שילמת על הקירור הזה?

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים, כמה שילמת על הקירור הזה?

איך נפלתי :(

הרי בגלל זה בדיוק פתחתי פה אשקול ואמרו לי FREEZER אז למה לעזאזל האמנתי למוכר? :kopfpatsch:

כן, סקיי פיסי שלדעתי הם ממש בסדר, אבל כמו כל עסק, קודם כל חושבים על רווח שלהם, שזה בסדר גמור אני משאר.

אבל המוכר שאל אותי למה ישמש הקירור והסברתי לו הכל אז חבל שהוא הטעה בכל זאת.

בסוף שילמתי 135 שקל.

טוב, תודה לשניכם על העזרה.

פורסם

SKY דוחפים יותר מידי מוצרים שהם מיבאים. ה LXM-8200 הוא הקירור הגרוע היחיד ש NEXUS עשו, אני לא מבין למה הם מיבאים אותו, במקום זה שיביאו את הגופי קירור החדשים של החברה שמתאימים לסוקט הבא של אינטל.

הייתי מבקש מהם להחליף את הקירור ל AC או ל KATANA2.

פורסם
  • מחבר

אני בספק שיש לי עילה לבקש החלפה, המוצר תקין והבעיה היא שהוא לא ענה על הציפיות שלי.

פורסם

הבעיה היא שרצית משהו והמוכר גרם לך לקנות משהו פחות טוב במחיר גבוהה יותר. או בקיצור הונאה. ממש חבל ש SKY מדרדרים בצורה כזו ודוחפים לאנשים מוצרים של חברות שהם מיבאים בעצמם בלי להתחשב ברצון הקונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים