פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים פותחים את הקופסא ויש מערכת מוכנה לשימוש[br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 21:17:21 אהה ויש גם את זה ואת זה
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים בארהב אולי לא... בארץ כן.תתאים חומרה של פיסים ב-5 אלף ותבנה אותו מחשב מק ותראה כמה יוצא
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אני חושב שהסיבה מאוד ברורהוהיא זהה לחלוטין לסיבה שאנשים קונים iPhone או iPodזה פשוט נראה מגניב.זה לא מדהים, זה יקר, וזה לא משהו שחברות אחרות לא עושותאבל אפל פשוט עושה את זה עם יותר סטייל
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אני לא אמרתי כלום על איכותואפילו להפךאומנם אף פעם לא היה לי מוצר של apple (מלבד מחשב apple 2 שנקנה בשנת 90 ועדיין עובד...)אבל למיטב הבנתי,הם לא כאלה איכותיים או טובים במה שהם אמורים לעשות (iPhone, iPod)כמו שאמרתי,פשוט יש להם סטייל
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אין על OSX...הכל שם נוח בטירוף.כל המוצרים של אפל מאוד איכותיים, ומצויינים בתחום.לא סתם הם הכי נמכרים.. (חוץ מהמחשבים, פשוט בגלל שיש יותר תוכנות לווינדוס)
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים יש שתי סיבות עיקריות שאנשים קונים מחשבים של Apple1. אנשים שעובדים בתחומים מסויימים וצריכים תוכנות ייעודיות ל-MAC2. כל השאר שחושבים שזה נורא מגניב ו"מחתרתי" ומוכנים לשלם המון על הפוזה. הקטגוריה הזו מורכבת בעיקר מתלמידי קולג' אמריקאיים.כל המוצרים של אפל מאוד איכותיים, ומצויינים בתחום.I couldn't agree less
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מערכת הפעלה יציבה ומלאה בהמון פיצ'רים "קטנים" שהופכים את המערכת לנוחה... הבעיה היחידה שהמחשבים יקרים מאוד בארץ ושאין אפשרות לשדרוג.. ראיתי את הIMAC 24 והמסך שלו איכותי ביותר בהשוואה לכל מסך אחר שראיתי כולל את הDELL 24 הידוע פשוט חבל"ז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.